Annonse
Annonse

hoie bent tda03348 copyBent Høie i Stortinget. Foto: NTB

I sak etter sak, år etter år nekter den vi har ansatt som helseminister i Norge å svare på spørsmål i viktige saker. Indirekte ansatt av folket gjennom at partiet han representerer ble valgt i regjering.

57382374 1278515538974132 6202154636254642176 nKronikkforfatter Vidar Holm. Foto: Privat.Er Norge som nasjon tjent med å ha det slik at våre ministere kan nekte å svare på spørsmål som angår folket? I dette tilfellet er det vår felles helseminister og han er en gjenganger i viktige saker som angår nasjonen som nekter å uttale seg.

Hvorfor han ikke vil svare kunne jeg tenkt meg svaret på. Kan han ikke svare fordi han ikke har peiling eller får han beskjed om å ikke svare? Tror nok jeg vet svaret.... At den tilsynelatende mest udugelige minister i nåværende regjering er den som har sittet lengst bør få alarmklokkene til å slå. Udugelig i våre øyne men perfekt i tjenesten for de som virkelig bestemmer og ønsker norsk helsevesen nedbygd og derved skape behov for private tjenester.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Helseforetakene han gikk til valg på å få fjernet er i dag hans bestevenner. Senest i dag er nyhetsbildet preget av at Høie nekter å svare på hvorfor Aleris tilbyr bedre kreftmedisin enn det offentlige. I ambulanseflysaken har han nektet uttale seg angående anbudsprosesser og det samme gjelder den nylige heftig diskuterte saken om abort. Et Norge med ministere som nekter og uttale seg?

Hva slags demokrati er det vi har stelt oss med?

Vidar Holm, Nordmørstrønder

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte