Annonse
Annonse
Illustrasjonsbilde. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Illustrasjonsbilde. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Kan vi folket påvirke media? Svaret er ja.

holm vidar 57382374 1278515538974132 6202154636254642176 n copyKronikkforfatter: Vidar Holm. Foto: Privat.Hver gang du klikker på en nyhetslink registreres det og det viser hvor mange som er interessert i stoffet linken omhandler. Dette er spesielt interessant for de reklamebaserte mediene som tjener penger på at annonser de selger, vises.

For eksempel er vel kjendis, sport og reality og serienytt noe som selger mer reklame enn kjedelige ting som politikk og samfunn. Har vært. Dette er også selvfølgelig interessant for abonnementsaviser da de jo helst vil bruke tid og penger på saker som opptar folk og skaffer abonnenter, samt holder på lesermassen.

Vinklingen på sakene kan man ikke bestemme, men jo mer som kommer frem om et tema, jo bedre er det. Forbrukermakt rett og slett. Så er du opptatt av norsk helsepolitikk, vindkrafttema og norsk energipolitikk, bompenger eller ei og hva det nå enn er, så klikk og let opp linker med slikt innhold og du bidrar til å holde temaet i gang i media.

Det er vi som i stor grad styrer hva vi blir servert. Fordi om vi responderer kommer det mer og om ikke så stopper det. Som tema. Ikke på innhold. Der varierer det jo. Derfor også viktig og tipse, skrive leserinnlegg og kommentere det du brenner for eller i mot.

Vidar Holm, Nordmørstrønder

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte