Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
20 april 2020 19:32
Del på Facebook
Jenny Klinge, Stortingsrepresentant, Senterpartiet. Foto: Ragne B. Lysaker, Senterpartiet
Jenny Klinge, Stortingsrepresentant, Senterpartiet. Foto: Ragne B. Lysaker, Senterpartiet
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag har Jenny Klinge gjort det klart at hun stiller til renominasjon og ønsker å stille på Stortinget for Senterpartiet i fire nye år. 

Bakgrunnen er at det er nominasjonsmøte i Møre og Romsdal i november, og de tre øverste på dagens liste er bedt om å gi tilbakemelding på om de fremdeles ønsker å stå på lista.

– Motivert og håper partiet vil ha henne

– Jeg har virkelig lyst til å fortsette på Stortinget, aller mest for å bidra til et regjeringsskifte neste år. Slik kan vi få en slutt på den massive sentraliseringen som dagens regjering og stortingsflertall har stått for. Jg ønsker å arbeide for god lokal velferd og gode tjenester nær folk i hele landet, og ikke minst for at det skal være mulig å drive med verdiskapning og næringsvvorksomhet i hele landet. Vi har så store naturressurser og mange menneskelege ressurser spredt rundt om at vi må legge til rette gjennom bredbåndsutbygging, veibygging, bedre og billigere fergetilbud for at folk skal kunne vær aktive uansett hvor de bor. Dette er også svært viktig for kulturlivet og reiselivet vårt, sier Jenny Klinge.

Når denne perioden er over, har Jenny Klinge vært stortingsrepresentant i 14 år og håper å kunne  bruke sin erfaring målrettet, om Senterpartiet kommer i regjering igjen neste høst.

– I september 2021 håper jeg velgerne gir oss sjansen til å oppnå mye mer fremover, gjennom et godt valgresultat for Senterpartiet og det vi står for, sier Klinge.

annonse

– Glad for at Vedum er leder

Jenny Klinge er også svært fornøyd med å ha en partileder som Trygve Slagsvold Veum, som hun mener virkelig står på for folk og næringsliv. 

– Det at han er vår leder, gjør det lettere å fortsette for meg som stortingsrepresentant også. Han er rett og slett en kjernekar både som menneske og folkevalgt, legger hun til.

– Sykemeldingsperioden var en nyttig erfaring

Jenny var sykemeldt i sju måneder fra desember 2018 og ut juni 2019.  Et så langt sykefravær gjør sikkert at noen lurer på om hun kan fortsette i denne rollen. Til det sier Jenny: 

– Mens jeg var syk visste jeg jo ingenting om framtida, om jeg kom til å bli ufør eller heilt frisk igjen, bare at det var veldig plagsomt og vondt i den perioden det stod på. Men nå arbeider jeg like effektivt som før og er minst like engasjert, så jeg tar denne sykemeldingsperioden med meg som en nyttig erfaring i stedet for et hinder. Jeg klarer veldig godt å sette meg inn i den usikkerheten som mange føler nå i disse dager, og forstår at forutsigbarhet er en nøkkel, i den grad vi som politikere kan gi dette til flest mulig i ein vanskelig situasjon.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

@Anne Mari SandshamnSå ingen av valgene tidligere har vært aksevalg, men kommende valg blir et slikt? Som alltid – tiden får vise.Og ...
@Terje Sundsbø4 år går fort, mye og mange endre meninger på den tiden, nytt kommunevakg i 2023....  MYE kan skje da ...
@Terje G. FinnøyFlertallet av velgerne har stemt på de partiene som kjemper for Møreaksen – flertallet av de folkevalgte på Storting og ...
@Terje G. FinnøySpot on, som vanlig :)  
Hører, men… Den av folk flest i fylket uønskede, uforstandige, miljøfiendtlige, overdimensjonerte, firefelts (for ÅDT under 3000), luksus omveien ut ...
Stein Watten 10 dager siden Debatten på NRK: Skremmende
Arbeiderpartiet har faktisk mistet det. Fullstendig. Fra utsiden ser partiet ut for å være så gjennomsyret av pr-folk, at man ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte