Annonse
Annonse
Jenny Klinge, Stortingsrepresentant, Senterpartiet. Foto: Ragne B. Lysaker, Senterpartiet
Jenny Klinge, Stortingsrepresentant, Senterpartiet. Foto: Ragne B. Lysaker, Senterpartiet

I dag har Jenny Klinge gjort det klart at hun stiller til renominasjon og ønsker å stille på Stortinget for Senterpartiet i fire nye år. 

Bakgrunnen er at det er nominasjonsmøte i Møre og Romsdal i november, og de tre øverste på dagens liste er bedt om å gi tilbakemelding på om de fremdeles ønsker å stå på lista.

– Motivert og håper partiet vil ha henne

– Jeg har virkelig lyst til å fortsette på Stortinget, aller mest for å bidra til et regjeringsskifte neste år. Slik kan vi få en slutt på den massive sentraliseringen som dagens regjering og stortingsflertall har stått for. Jg ønsker å arbeide for god lokal velferd og gode tjenester nær folk i hele landet, og ikke minst for at det skal være mulig å drive med verdiskapning og næringsvvorksomhet i hele landet. Vi har så store naturressurser og mange menneskelege ressurser spredt rundt om at vi må legge til rette gjennom bredbåndsutbygging, veibygging, bedre og billigere fergetilbud for at folk skal kunne vær aktive uansett hvor de bor. Dette er også svært viktig for kulturlivet og reiselivet vårt, sier Jenny Klinge.

Når denne perioden er over, har Jenny Klinge vært stortingsrepresentant i 14 år og håper å kunne  bruke sin erfaring målrettet, om Senterpartiet kommer i regjering igjen neste høst.

– I september 2021 håper jeg velgerne gir oss sjansen til å oppnå mye mer fremover, gjennom et godt valgresultat for Senterpartiet og det vi står for, sier Klinge.

– Glad for at Vedum er leder

Jenny Klinge er også svært fornøyd med å ha en partileder som Trygve Slagsvold Veum, som hun mener virkelig står på for folk og næringsliv. 

– Det at han er vår leder, gjør det lettere å fortsette for meg som stortingsrepresentant også. Han er rett og slett en kjernekar både som menneske og folkevalgt, legger hun til.

– Sykemeldingsperioden var en nyttig erfaring

Jenny var sykemeldt i sju måneder fra desember 2018 og ut juni 2019.  Et så langt sykefravær gjør sikkert at noen lurer på om hun kan fortsette i denne rollen. Til det sier Jenny: 

– Mens jeg var syk visste jeg jo ingenting om framtida, om jeg kom til å bli ufør eller heilt frisk igjen, bare at det var veldig plagsomt og vondt i den perioden det stod på. Men nå arbeider jeg like effektivt som før og er minst like engasjert, så jeg tar denne sykemeldingsperioden med meg som en nyttig erfaring i stedet for et hinder. Jeg klarer veldig godt å sette meg inn i den usikkerheten som mange føler nå i disse dager, og forstår at forutsigbarhet er en nøkkel, i den grad vi som politikere kan gi dette til flest mulig i ein vanskelig situasjon.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte