fbpx
Annonse
Annonse
Kristiansunds keeper Serigne Mor Mbaye ute og bokser i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Kristiansund på Lerkendal stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Kristiansunds keeper Serigne Mor Mbaye ute og bokser i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Kristiansund på Lerkendal stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Rosenborg skuffet stort og startet Eliteserien i fotball med 0-0 hjemme mot KBK. Odds Torgeir Børven kan være på vei inn i RBK-stallen om få dager.

RBK imponerte absolutt ikke, men like før pause hadde Pål André Helland en kjempesjanse. Samuel Adegbenro gjorde et strålende forarbeid som burde ha gjort Helland til målscorer. Avslutningen hans med høyrefoten gikk godt over.

– Den ballen spratt såpass høyt opp at jeg fikk den på høyre. Jeg får ikke løftet foten, sa Helland til Eurosport.

– Vi er ikke roboter, og ingen av lagene fikk den rette tenningen, sa Amin Askar til Dplay om å spille for nesten tomme tribuner.

– Dette var ett bonuspoeng, og vi gjør en knakende god kamp, a KBK-trener Christian Michelsen til Eurosport.

Spillet tok seg ikke mye opp i 2. omgang, og for RBK-tilhengerne ble sesongstarten en stor nedtur. RBK klarte ikke å skape stort.

Prøvde

KBK kan reise hjem fra Trondheim rimelig fornøyd. Forrige sesong tok bare fire av 15 lag poeng fra Rosenborg på Lerkendal. KBK gjennomførte en meget solid bortekamp.

Noen minutter før slutt var Askar nær ved å score, men RBK-keeper André Hansen reddet ved nærmeste stolpe.

RBK kastet innpå et par unggutter det siste kvarteret etter at mer etablerte navn hadde skuffet i sommervarmen.

Henter Odd-spiss?

Det hjalp ikke. Og på tribunen satt også noen av de 200 tilskuerne for tett ifølge fotballforbundet. Det meldte VG underveis i kampen.

RBK er på hugget utenfor banen og sikter mot å hente Børven fra Odd i løpet av få dager. Avisene Varden, Telemarksavisa og Adresseavisen omtalte saken i timene før avspark tirsdag.

Børvens kontrakt med Odd løper ut 31. juli. Og skiensklubben vil trolig kunne får inn et stort beløp ved å la Børven går før tiden.

RBK tar seg videre i det tette spilleprogrammet med en storkamp lørdag. Den finner sted i Molde der de antatt to eneste gullkandidatene i eliteserien møtes. Etter serieåpningen blir Molde en ganske klar favoritt i den duellen.

Etter det kommer Bodø/Glimt til Lerkendal.

Søndag får KBK besøk av Aalesund.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte