fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, Ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
24 august 2021 23:35
Aliou Coly kåret til KBKs bestemann mot Bodø/Glimt. Foto: Mats Torbergsen / NTB
Aliou Coly kåret til KBKs bestemann mot Bodø/Glimt. Foto: Mats Torbergsen / NTB
Bodø/Glimt-KBK: 3–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem (t.h.), ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Spiller en grei kamp tross tre baklengs. Har noen fine redninger. Også en god redning på det første målet, men gir returen rett ut i feltet til Pellegrino. Stødig med ballen i føttene.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Har blitt en sikker og solid brikke i forsvaret til KBK. God både fremover og bakover, denne gangen intet unntak. Tar en unødvendig risiko med glidetakling når det blir straffe på tredjemålet.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Litt opp og ned denne gangen. Sliter litt når det utfordres på venstre siden til Aasbak, der det blir litt store avstander. I duellene er han fortsatt sterke og stødig.

Aliou Coly: 4 poeng
Sterk, rask og vinner mye dueller. Fortsetter med å slå gode pasninger framover. Litt hissig på grunn av straffesparket og byttes ut på slutten. KBK sin bestemann.

Christoffer Aasbak: 2 poeng
En god kamp fremover, blant annet gode dødballer. Bakover er det totalt motsatt. Stadig på etterskudd når han jobber hjemover. Blir rundet alt for enkelt når han utfordres på bakken.  Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amidou Diop: 3 poeng
Spiller på en litt mer offensiv plass enn vanlig. Dekker store områder. Med ball er det fortsatt ujevnt. Litt lite vilje når han skal løpe hjemover.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Spiller fra start på midtbanen. Er ikke like stødig der som på midtstopperplass. Klarer ikke å prege alt for mye, men bidrar til at Saltnes hos Bodø ikke får til all verden. Avslutter som midtstopper.

Sander Erik Kartum: 3 poeng
Mer anonym enn tidligere i år. Må ta mer defensivt ansvar enn tidligere kamper og kommer ikke i alt for mange gode posisjoner.  Byttes ut den siste halvtimen.

Bendik Bye: 3 poeng
Kommer som vanlig til flere avslutninger uten at disse er av alt for god kvalitet. Løper mye og gjennomfører kampen jevnt bra. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Agon Mucolli: 2 poeng
Rimelig usynlig den timen han spiller. Skaper uvanlig lite offensivt. Byttes ut den siste halvtimen.

Moses Mawa: 3 poeng
KBK sin nye spiss spiller en positiv kamp. God innsats og høy fart. Har flere gode muligheter til å score mål, men avslutningen var ikke av alt for god kvalitet. Alt i alt en godkjent debutkamp.

Jesper Strand Isaksen: 2 poeng
Spiller den siste halve timen og kommer ikke helt inn i kampen. Er ikke veldig involvert i det som skjer.

Pål Erik Ulvestad: 2 poeng
Åpner med å komme på etterskudd langt opp i banen når Bodø scorer sitt første mål. Kommer inn på et tidspunkt når hjemmelaget er i ferd med å ta over kampen, noe som ofte er vanskelig.

Liridon Kalludra, Erlend Sivertsen og Oskar Sivertsen kom inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Børre Rønningen 30 minutter siden Sp/Ap regjeringa, Høgre og SV, sviktar «vanlige folk»
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Reknar med at miljøpartiet FRP også ønsker å stoppe miljøverstingene Hafast, Hordfast, Borgundfjordtunnellen også. Frank har verkeleg snudd i miljøsaka ...
Kan ikke noen ta et luftfoto, eller et kart, og tegne en rød strek der trappen skal gå?
Ketil Strand Andersen 3 dager siden «How dare U?»
Spot on!!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte