Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
26 mars 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Torstein Bøe / NTB
Foto: Torstein Bøe / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, lørdag 26. mars.

Earth Hour markeres

Mellom 20.30 og 21.30 oppfordres folk til å skru av lyset i én time i en symbolsk handling for å uttrykke støtte til innsatsen for å verne natur og bekjempe klimaendringene. Det er 14. gang det årlige arrangementet Earth Hour gjennomføres i Norge. Dagen markeres over hele verden.

Martin Kolberg takkes av

Buskerud Arbeiderparti holder årsmøte denne helgen. Fylkesleder Martin Kolberg tar ikke gjenvalg, og dermed gir han seg som aktiv politiker etter 48 år. 73-åringen har sittet som fast representant på Stortinget de tre siste periodene og var før det partisekretær. Også flere andre fylkeslag i Ap har årsmøter i helgen.

Den store klesbyttedagen

Naturvernforbundet bistår i dag folk som vil arrangere et klesbyttemarked. Klesbyttedagen er deres kampanje for å redusere forbruket av klær ved å få folk til å bytte framfor å kjøpe nytt.

annonse

Folkevalgte i Irak skal velge ny president

I starten av februar ble presidentvalget i Irak utsatt etter at folkevalgte truet med boikott og landets høyesterett nektet favoritten, kurdiske Hoshyar Zebari, å stille. I dag samles nasjonalforsamlingen igjen for å velge landets president for de neste fire årene.

Fellesstart for skiskytterne i NM

Til sammen ti landslagsløpere i skiskyting har på grunn av koronasmitte måttet stå over norgesmesterskapet, som i disse dager arrangeres i Vik i Sogn. Det har gitt åpning for mindre kjente løpere, og i går tok Vebjørn Sørum og Malin Auganæs Bergtun sprintgullene. I dag står fellesstart på programmet, med 12,5 kilometer for kvinner og 15 kilometer for menn.

Sola og Storhamar i europaligaen i håndball

Solas håndballjenter er i Romania for å spille bortekamp mot Baia Mare i kvartfinalen i europaligaen. Storhamar får besøk av danske Viborg. Dette er første runde, og returen spilles i starten av april.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

@Anne Mari SandshamnDine 3 første linker viser til prioriteringene fra mai, før revidert statsbudsjett nå i september. Og som du påviser – ...
Frode Hoseth 4 timer siden Et utspekulert verktøy
Idag den 07.10.2022 er Norges dag der Den Norske Nobelkomiteen sender signaler om (grunnleggende) menneskerettigheter, demokratiet og fredelig sameksistens for ...
Anne Mari Sandshamn 6 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 21 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte