Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
13 august 2022 09:44
Del på Facebook
Manchester City kan vente seg mer måljubel fra Erling Braut Haaland. Foto: Frank Augstein / AP / NTB
Manchester City kan vente seg mer måljubel fra Erling Braut Haaland. Foto: Frank Augstein / AP / NTB

Erling Braut Haaland fikk en knallstart på Premier League-livet med to mål i sin første kamp. I dag fortsetter jakten på forgjengeren Sergio Agüeros målrekord.

Agüero deler bestenoteringen for flest mål i sine fem første Premier League-kamper, med åtte scoringer. Det har bare den tidligere Coventry-spissen Micky Quinn klart før, da den engelske toppdivisjonen ble omdøpt til Premier League til 1992/93-sesongen.

Haaland åpnet med to mål i seriepremieren mot West Ham og kan fort plusse på scoringskontoen i sin første hjemmekamp mot nyopprykkede Bournemouth.

annonse

To mål i debuten er nest best i Premier League-historien bak Fabrizio Ravanelli. Italieneren scoret hattrick for Middlesbrough i sin første kamp i Premier League. Det har ingen andre klart, men et knippe andre spillere har scoret to i første PL-kamp, deriblant Agüero.

Argentineren fikset sitt første hattrick i sin fjerde kamp og fulgte opp med to mål helgen etter. Spissen er Manchester Citys mestscorende i PL-historien med hele 184 ligamål.

Opp til Agüero er det langt, men tittelen som tidenes mestscorende nordmann er godt innen rekkevidde. Den rekorden har Ole Gunnar Solskjær med sine 91 mål.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 45 minutter siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Anne Mari SandshamnDine 3 første linker viser til prioriteringene fra mai, før revidert statsbudsjett nå i september. Og som du påviser – ...
Frode Hoseth 4 timer siden Et utspekulert verktøy
Idag den 07.10.2022 er Norges dag der Den Norske Nobelkomiteen sender signaler om (grunnleggende) menneskerettigheter, demokratiet og fredelig sameksistens for ...
Anne Mari Sandshamn 5 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 21 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte