Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
21 november 2022 05:35
Del på Facebook
Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB
Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Person bekreftet omkommet i Indre Fosen

En person er erklært død på stedet etter en trafikkulykke ved Osavatnet i Indre Fosen i Trøndelag.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Ulykken skjedde på fylkesvei 715 Hogsdalsvegen i går kveld, og politiet meldte om dødsfallet rett etter klokka 23. De pårørende er varslet, opplyser Trøndelag politidistrikt.

Ung mann stukket i armen i Tønsberg

En mann i tenårene behandles ved akuttmottaket etter å ha blitt stukket i armen med en skarp gjenstand på Husvik i Tønsberg. Han betegnes ikke som alvorlig skadd.

Sørøst politidistrikt ble varslet om hendelsen, som skjedde i en bolig, klokka 1.40 i natt. Foreløpig er ingen pågrepet i saken.

Disneys toppsjef slutter på dagen

Bob Chapek går av som administrerende direktør i Disney med umiddelbar virkning, og Robert A. Iger tar over stillingen. Endringen kommer noen dager etter at Bob Chapek sa at han planlegger å gjennomføre besparelser i selskapet, skriver CNBC.

8. november kom Disneys regnskap for fjerde kvartal. Regnskapet viste at Disney har lyktes med å skaffe 12,1 millioner nye abonnementer på strømmetjenesten Disney+. Kostnadene for selskapets strømmeavdeling har imidlertid mer enn doblet seg det siste året.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Iran starter nye angrep mot kurdiske grupper i Irak

Iran innledet sent i går kveld nye angrep mot kurdiske opposisjonsgrupper med base i nabolandet irakiske Kurdistan. Det skjer en uke etter lignende angrep på fraksjonene Teheran anklager for å ha oppildnet til protestene som ryster landet.

I to måneder har høylytte protester utløst av dødsfallet til den kurdisk-iranske kvinnen Mahsa Amini (22) gitt gjenlyd i Iran og utenfor landets grenser. Amini døde i varetekt dager etter at hun ble arrestert for angivelig brudd på landets strenge kleskodeks for kvinner.

Schiff: Musks Trump-beslutning stort feilgrep

Demokratene beklaget gjeninnføringen av Trumps Twitter-konto i løpet av helgen, og representanten Adam Schiff kalte det «en forferdelig feil».

– Som vi viste i høringene 6. januar, brukte presidenten den plattformen for å oppfordre til angrepet på Capitol. Hans kommentarer om visepresidenten – hans egen visepresident – satte Mike Pences liv i fare, sa Schiff i går på NBC ifølge New York Daily News.

Carlsen ubeseiret gjennom Champions Chess

Allerede før avslutningen av hadde Magnus Carlsen sikret seieren i Champions Chess-turneringen i San Francisco. I natt norsk tid vant han 3-1 over polske Jan-Krzysztof Duda.

Runden, der Carlsen startet med hvite brikker, åpnet med remis, før nordmannen tok det neste partiet. Så fulgte nok et remisparti. I det siste partiet før det eventuelt ville ha gått over i lynsjakk, vant Carlsen igjen med svarte brikker, og dermed var seieren hans.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 8 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 10 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Terje Sundsbø 10 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSpørsmålet var: Jernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse