Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
21 november 2022 05:35
Del på Facebook
Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB
Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Person bekreftet omkommet i Indre Fosen

En person er erklært død på stedet etter en trafikkulykke ved Osavatnet i Indre Fosen i Trøndelag.

Annonse
Annonse

Ulykken skjedde på fylkesvei 715 Hogsdalsvegen i går kveld, og politiet meldte om dødsfallet rett etter klokka 23. De pårørende er varslet, opplyser Trøndelag politidistrikt.

Ung mann stukket i armen i Tønsberg

En mann i tenårene behandles ved akuttmottaket etter å ha blitt stukket i armen med en skarp gjenstand på Husvik i Tønsberg. Han betegnes ikke som alvorlig skadd.

Sørøst politidistrikt ble varslet om hendelsen, som skjedde i en bolig, klokka 1.40 i natt. Foreløpig er ingen pågrepet i saken.

Disneys toppsjef slutter på dagen

Bob Chapek går av som administrerende direktør i Disney med umiddelbar virkning, og Robert A. Iger tar over stillingen. Endringen kommer noen dager etter at Bob Chapek sa at han planlegger å gjennomføre besparelser i selskapet, skriver CNBC.

8. november kom Disneys regnskap for fjerde kvartal. Regnskapet viste at Disney har lyktes med å skaffe 12,1 millioner nye abonnementer på strømmetjenesten Disney+. Kostnadene for selskapets strømmeavdeling har imidlertid mer enn doblet seg det siste året.

Annonse
Annonse

Iran starter nye angrep mot kurdiske grupper i Irak

Iran innledet sent i går kveld nye angrep mot kurdiske opposisjonsgrupper med base i nabolandet irakiske Kurdistan. Det skjer en uke etter lignende angrep på fraksjonene Teheran anklager for å ha oppildnet til protestene som ryster landet.

I to måneder har høylytte protester utløst av dødsfallet til den kurdisk-iranske kvinnen Mahsa Amini (22) gitt gjenlyd i Iran og utenfor landets grenser. Amini døde i varetekt dager etter at hun ble arrestert for angivelig brudd på landets strenge kleskodeks for kvinner.

Schiff: Musks Trump-beslutning stort feilgrep

Demokratene beklaget gjeninnføringen av Trumps Twitter-konto i løpet av helgen, og representanten Adam Schiff kalte det «en forferdelig feil».

– Som vi viste i høringene 6. januar, brukte presidenten den plattformen for å oppfordre til angrepet på Capitol. Hans kommentarer om visepresidenten – hans egen visepresident – satte Mike Pences liv i fare, sa Schiff i går på NBC ifølge New York Daily News.

Carlsen ubeseiret gjennom Champions Chess

Allerede før avslutningen av hadde Magnus Carlsen sikret seieren i Champions Chess-turneringen i San Francisco. I natt norsk tid vant han 3-1 over polske Jan-Krzysztof Duda.

Runden, der Carlsen startet med hvite brikker, åpnet med remis, før nordmannen tok det neste partiet. Så fulgte nok et remisparti. I det siste partiet før det eventuelt ville ha gått over i lynsjakk, vant Carlsen igjen med svarte brikker, og dermed var seieren hans.

(©NTB)

Annonse
Annonse
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 1 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrDet betyr at E39 Vik-Molde er prioritert for oppstart første seks år. God helg til deg også.
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Skrot fergene
@Terje SundsbøVi får konkludere medat vi ikkje blir samde om kva som er konklusjonen i SVV sitt innspel til ny NTP. ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrTabell 4.3 på side 49 har 14 kolonner (inklusive de med kun grafikk), hvor kolonne 2 angir navnet på prosjektet. ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Skrot fergene
@Terje SundsbøTabell 4.3, kolonner for avsette midler periode 23-. Der finn eg ikkje beløp. Kanskje tar eg feil?
Terje Sundsbø 2 dager siden Grunnsolide Møreaksen
@Tor HansenHvilke penger finnes allerede for fastlandsforbindelse til Gossen? Tror du pengene til Kjerringsundet vil være tilgjengelig? Fastlandsforbindelse til Otrøya og ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrI tabell 4.3 på side 49 er det ulike tall for «Lønnsomhet» og «Kostnad». Hvilken kolonne mener du angir avsatt ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse