Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
23 november 2023 11:47
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær hyller Harry Maguire. Foto: Dave Thompson / AP / NTB
Ole Gunnar Solskjær hyller Harry Maguire. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Ole Gunnar Solskjær tar sin tidligere kaptein i Manchester United, Harry Maguire, i forsvar etter all kritikken han har fått de siste sesongene.

– Jeg er veldig glad for at spesielt Harry viser hva slags spiller han er, men ikke minst hva slags type og person han er. Det er derfor jeg gjorde han til kaptein. Vi i Norge kaller det «hel ved», og det er han, sier Solskjær i et intervju med Nettavisen.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Nordmannen gjorde Maguire til United-kaptein da han kom til klubben som tidenes dyreste forsvarsspiller i januar 2020, men siden har det vært alt annet enn en dans på roser for midtstopperen.

Maguire har blitt en skyteskive for kritikk og var på vei bort fra klubben i sommer etter at Erik ten Hag tok fra ham kapteinsbindet. 30-åringen valgte imidlertid å bli i United og har den siste tiden fått seg en liten sportslig opptur.

Annonse
Annonse

– Det har ikke vært lett. Jeg har holdt kontakten med ham, og jeg har bare lovord å si om typen. Han har stått i det. Det er ikke lett å forlate Manchester United, for du vet at det er en nedtur nesten uansett hvor du drar. Du får lønn for strevet når du er en sånn type, når du er en god fotballspiller og viser at du har hjerte for klubben, sier Solskjær.

Den tidligere United-treneren trekker fram både Maguire og Scott McTominay som typer det gleder ham å se lykkes i klubben.

– Jeg visste de hadde det i seg, og jeg synes det er slike typer som får lønn for strevet og får tilbake for hva slags typer det er … Det er sånne typer du vil ha i en stall og på et lag, sier Solskjær.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse