Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Aage G. Sivertsen
Artikkel
Aage G. Sivertsen
05 april 2017 14:30
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arne Scheie så KBK mot Molde og synes hjemmelaget spilte bra. I dagens bortekamp mot Odd, som starter klokka 19.00, mener han muligheten for poeng er tilstede:

Den store muligheten ligger i at alle i Skien forventer og tror på at laget vil vinne mot KBK. Dette gjelder nok også trener og spillere. Her ligger KBKs mulighet.

Odd spilte veldig god fotball i en time mot Rosenborg på Lerkendal sist lørdag. Da var det ikke, ifølge referatene, noen tvil om at de var bedre enn fjorårets seriemestre. Men så kom det to kjappe scoringer feil vei, hvilket det har for vane å gjøre når noen presser Rosenborg på eget gress. Dette betyr at Odd sannsynligvis er blant eliteseriens 3-4 beste lag. Men kampen på lørdag avslører at de på ingen måte er suverene, tvert imot. Siste halvtimen ble de overkjørt av Rosenborg.

3-0 tap betyr normalt sett at Odd er skrubbsultne på revansje. De møter en middelhavsfarer og hvis Odd skal ha ambisjoner om topp-tre, bør de vinne denne kampen. Lett. Psykologien tilsier at de vil være ekstra skjerpet etter et tap og med fordel av hjemmebane, er muligheten for seier veldig, veldig stor.

KBKs kamp mot Molde var ingen dårlig opplevelse for hjemmelaget. Hederlige tap er det ingen ting å samle på. Men i denne kampen var det virkelig noe positivt: Innsatsen var på topp, spillet var brukbart, stemningen blant publikum var på topp og summen av å tape 0-1 mot Molde kunne umulig være så veldig negativ. Det betyr at KBK ikke har noen problemer med å holde moralen oppe mot Odd. Det er viktig.

Hvordan skal de greie å ta poeng mot Fagermos menn, Arne?

Odd vil kjøre kampen. Derfor må de ta vare på den ene eller de få sjansene som er på overganger. Den muligheten vil komme. Det sier seg selv at om KBK får et mål imot, så blir oppgaven særdeles vanskelig. Å holde nullen er derfor livsviktig.

KBK har sin beste angriper skadet. Bamba trenger et par uker for å være klar. Hva trener Michelsen gjør med det, vet vi ikke ennå. Han kan f.eks prøve en dristig løsning med å skyve frem den frekke Sondre Sørli på topp. Det er ikke mange dagene til ny kamp. Brann på mandag. Det kan bety at man velger å skifte på laget der hvor man bytter inn spillere som er antatt like gode. Kalludra bør være selvskreven etter innhoppet mot Molde.

Vi får håpe det ikke det blir for mange forandringer i lagoppstillingen. Kampen mot Molde var som nevnt, tross tap, en brukbar opplevelse. Den gjengen bør få sjansen en gang til.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 11 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøSamferdselskomiteen er ikkje SD, og Lien hevder at elbilar lader både oppover og nedover bakke. Kor mykje makt har Sp?
Geir Ole Sætremyr 13 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøKva med den gamle tanken om Reknes og bytunell?Og bypakke på linje med Ålesund og Kristiansund?Eller har tilliten til Møreaksen ...
Terje Sundsbø 13 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDu leser ikke de linkene jeg gir deg, gjør du? Da vil du se at det ikke er lokale politikere ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøNo er det ein gang slik at det var SVV som ikkje fann rom for Møreaksen i si innstilling til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrEn av konsekvensene av en utsettelse av Møreaksen er flytting av fergeleiet ut fra sentrum av Molde. Denne flyttingen har ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøBare å kaste korta dine.Du har gått surr i virvaret av premisser.
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse