Bamba kan bli juvelen i Ålesund. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix.

Rammen var perfekt. Nesten 4000 tilskuere. Stor stemning. Regnvær, som ser ut til å passe KBK bra. Ingen spillere skadet. Sensasjonsseieren over Brann ga godt humør på treningene. Tromsø tapte dagen i forveien. Her skulle man bare slå Viking og så var nesten eliteseriekontrakten sikret. Slik gikk det ikke.

Resten er historie. Nå får vi se fremover. Fordi det vi må kalle årets viktigste kamp er til helga. Det begynner å bli mange av dem. KBK møter et lag som er i oppløsning. Vi har en unik mulighet til å slå Ålesund nå. Men da må Gjertsen, Stokke og særlig Bamba glitre igjen.

Bamba kan bli juvelen i Ålesund. Et Ålesundlag som MÅ vinne. Da kommer Bamba til sin rett. Derfor tror jeg KBK slår Ålesund og sikrer kontrakten. 32 poeng kan faktisk holde fordi Tromsø, Ålesund og Sogndal ser ut til å tape, tape og tape.

Mitt tips til Michelsen denne uken er at han lar spillerne få se 1.omgangen mot Molde i cupen på video. Med samme innstilling som spillerne viste da, vil Ålesund få problemer. Jeg tror det vil gjøre seg med 1000 Kristiansundere på Color Line Stadion. Da blir det like mange nordmøringer som sunnmøringer på tribunen. Det skal ikke undervurderes.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format, tilknyttede artikler og med kinoprogrammet i Kristiansund i tillegg.

Relevant innhold

Annonse