Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Redaksjonen
Artikkel
28 februar 2018 10:48
Del på Facebook
Fra forestillingen i 2016. Foto: Per Kristian Leikanger / Operaen i Kristiansund
Fra forestillingen i 2016. Foto: Per Kristian Leikanger / Operaen i Kristiansund
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Operaen i Kristiansund leter etter barn, unge og voksne til roller i familiemusikalen «Syver & Beatrice – et sommermysterium».

Sundbåten Syver er en kjent og kjær figur i Kristiansund. Operaen i Kristiansund setter i juni igjen opp den nyeste familiemusikalen om vår alles kjære helt; «Syver & Beatrice – et sommermysterium». Familiemusikalen hadde urpremiere i juni 2016, og settes i år opp utendørs på Likvoren i Kristiansund 9. og 10. juni.

Historien starter med Anne som er på besøk hos besteforeldrene sine, og som raskt blir kjent med sundbåtfører Hilmar, Syver og alle de andre på piren. Piren viser seg å være et herlig og magisk sted, og Anne oppdager at både Syver, Beatrice, Siri Stormvarsel og Pirklokka kan snakke! Men så blir varselpærene til Siri Stormvarsel stjålet slik at hun ikke kan varsle om det kommer uvær. Da blir det skikkelig kaos i byen!

«Syver-universet byr på et spennende rollegalleri for barn, unge og voksne» forteller produsent ved Operaen i Kristiansund, Britt Westavik. «I tillegg til de tre store rollene som Anne (Syvers venninne), Frederick (Havnefogdens sønn) og Teodor (sønnen til Skrotskalle) finner vi også blant annet den språkforvirrede Pirklokka, sjefsmåsen Bajse Sprutklatt med hans to måselakeier Fjoms og Tjoms Kladeisen»

Nå leter Operaen i Kristiansund etter nye sang- og danseglade til å fylle nettopp disse og andre små og store roller i musikalen.

«Vi er på jakt etter gutter og jenter fra 12 år og oppover som synger og danser» forteller regissør Marit Grytnes Dullaert.

«I tillegg vil vi gjerne møte voksne som kjenner at det bobler i magen etter å være med å lage musikal» sier hun og understreker at audition ikke er så skummelt som det kanskje høres ut. «På auditiondagen må de som har meldt seg på enten synge en valgfri sang eller danse en valgfri dans for oss, i tillegg til en enkel felles bevegelsesdel om alle frammøtte skal være med på»

Det holdes audition lørdag 10. mars på Kristiansund kulturskole. Påmelding til audition sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen mandag 5. mars.  

I påmeldingen vil Operaen i Kristiansund gjerne ha informasjon om navn, alder og om du har vært med i musikal/teater/danseforestilling eller lignende tidligere. I tillegg vil de også vite om du kan tenke den en spesifikk rolle i stykket, eller om du vil være en del av ensemblet, og om du helst bare vil synge, danse eller begge deler.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse