Annonse
Annonse
SpareBank 1 Nordvest, her representert ved markedskonsulent Hans Mellemsæther, støtter Småbåtlagets prosjekt på Kranaskjæret i Vågen med en halv million kroner. Foto: Steinar Melby / KSU.NO
SpareBank 1 Nordvest, her representert ved markedskonsulent Hans Mellemsæther, støtter Småbåtlagets prosjekt på Kranaskjæret i Vågen med en halv million kroner. Foto: Steinar Melby / KSU.NO

SpareBank 1 Nordvest  ønsker å støtte prosjekter som skaper mer aktivitet, forskjønnelse og positiv energi for Kristiansund.

– Småbåtlagets arbeid med Kranaskjæret er i høyeste grad et slikt prosjekt og har derfor fått en pengegave på en halv million. Dette er helt i tråd med våre kjerneverdier med å bidra til et løft for bo- og levevilkår, sier Hans Mellemsæther.

– Det ferdige Kranaskjæret vil inneholde en flott gjestehavn med de beste båtfasiliteter, et spisested og en arena for historieformidling. Dette er starten på noe større i Vågen og Kristiansund, legger han til. Mellemsæther ser også dette prosjektet i sammenheng med med etableringen av Kulturfabrikken i de gamle lokalene til Fôrkjøkkenet.

– I sum er det lett å se at  disse prosjektene vil være med å revitalisere Vågen som en levende, pulserende og attraktiv bydel i Kristiansund. De ulike aktørene og tilbudene vil trekke publikum og skape aktivitet for hverandre. En bydel som vil kunne gi tilbud for alle og enhver. 

IMG 6571Hans Mellemsæther, markedskonsulent i SpareBank 1 Nordvest, foran grunnmurene for ståldragerne, dekket og det nye bygget på Kranaskjæret. Foto: Steinar Melby / KSU.NO

SpareBank 1 Nordvest har også sammen med Talgø MøreTre og KSU.NO, muliggjort direktevideo-tjenesten, prosjekt Kranaskjæret sekund for sekund. Her kan du når som helst følge prosjektets status og operasjoner. Til tider kan du også se andre utsnitt fra Vågen og Kristiansund havn fra samme kamera.

Se også tidligere artikkel i Tidens Krav, hvor blant annet gavesjekken blir overlevert til prosjekteieren, Småbåtlaget.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte