Annonse
ELG er for tiden aktuell som vinner av TV2’s «Århundrets stemme» og blir å se i flere TV program i år, før han legger ut på sommerturné med Dance With a Stranger.
ELG er for tiden aktuell som vinner av TV2’s «Århundrets stemme» og blir å se i flere TV program i år, før han legger ut på sommerturné med Dance With a Stranger.

«SOLSNU» i Festiviteten med ELG & Operaens Strykekvartett

ELGs SOLSNU-konserter blir en del av programmet til Operaen i Kristiansund for sesongen 2018 / 2019.

22. desember blir det to fantastiske SOLSNU-konserter i Festiviteten, som markereravslutningen på ELGs jubileumsår, starten på julefeiringen for mange og feirer samtidig at vi gårmot lysere tider. Med seg på disse konsertene har han Operaens Strykekvartett og vi kan loveen mektig musikkopplevelse i Kristiansunds storstue.

ELG har vel for alle vært mest kjent som selveste stemmen i Dance With A Stranger, men deseneste årene har han også som soloartist blitt en folkekjær artist som i snart 40 år har gjortseg bemerket også langt utover Norges grenser. I år er ELG 60 år, noe som definitivt skalmarkeres både med nytt album og konserter i store deler av landet.

ELG er for tiden aktuell som vinner av TV2’s «Århundrets stemme» og blir å se i flere TVprogram i år, før han legger ut på sommerturné med Dance With a Stranger.

Hardtarbeidende ELG slipper i år sitt 7 soloalbum, «det går ein drøm gjennom landet» etterfulgtav jubileumsturné med band. Første singel slippes i mai, før selve albumet kommer i september.Denne gang har låtene fått Norske tekster, noe som publikum har etterspurt etter at han slappalbumet” STORM” i 2010.

I fjor vinter ga ELG ut” Feelosophy” til gode kritikker fra både lokal og nasjonal presse. Uansettsetting, om det er band, duo eller solo, slutter ikke publikum å bli berørt av ELG`s helt egnemåte å formidle på, noe han fikk bevist i den populære TV serien” Hver gang vi møtes”.

Hans tolkning av deLillos ”Hjernen er alene” er fremdeles en «snakkis» også blant andreartister. TV2 ga ham da” skylden” for å lage kunst på live-TV.

Billetter til SOLSNU i Festiviteten slippes onsdag 30. mai, og de kjøper du på www.oik.no, eller hos Operaens Billettluke 71 58 99 99, (åpen mandag og torsdag kl. 12-16).

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Relevant innhold

Annonse