Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat

KBK–Haugesund: 2–1

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Som vanlig solid og god. Presterer på et høyt stabilt nivå i hver kamp og gjør meget sjelden tabber. Ikke mye han kan gjøre med FKH sitt mål, og ut over det tar han det som kommer. Fin redning etter et minutt som kunne gitt KBK en dårlig start.

Bent Sørmo: 5 poeng
En veldig god kamp av Sørmo. Som vanlig god med ball og kommer til mange gode innlegg. Mye bedre bakover på banen enn tidligere i høst, spesielt stor framgang i jobben som førstforsvarer. KBK sin bestemann, egentlig i hard konkurranse med hele resten av laget.

Aliou Coly: 4 poeng
Kaptein som går foran og viser vei. Vinner det som er av dueller. Dog noe upresis på noen av fremspillene. Mye roligere enn før og er med på dempe gemyttene i stedet for å fyre oppunder som han gjorde før.

Christophe Psyche: 4 poeng
Mye bedre enn sist kamp. Vinner mye i lufta og er også god når han blir utfordret langs bakken. FKH slipper egentlig ikke til alt for mye unntatt på et par dødballer, hvor han er med på å gjøre jobben veldig bra.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Jevnt over en god kamp igjen av Aasbak. Forsetter den gode trenden defensivt og bidrar også bra fremover. Og endelig gir dødballene igjen uttelling.

Stian Aasmundsen: 5 poeng
Aasmundsen er tilbake på sporet fra tidligere i sesongen. Løper mye og bra. Har en veldig fin evne til å være med å lukte på avslutninger hele tiden, og har samtidig ork til å ta løpene bakover på banen. Også rolig og sikker med ball. FKH har store problemer med å fange han opp.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Spiller med stor selvtillit. Duellsterk og løper opp bl.a. Grindheim flere ganger. Dekker godt opp foran midtstopperparet. Hang litt etter og taper duellen på FKH sitt mål, og kunne med fordel av og til spilt ballen framover i stedet for til siden og bakover.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Endelig scorer Liri igjen. Er god med ballen, og prøver av og til på veldig mye. Ved å spille på så små marginer blir det selvfølgelig en og annen feilpasningen. Har noen fine stikkere som skaper trøbbel for FKH. Også han jobber mye bedre enn før hjemover.

Bendik Bye: 5 poeng
Spiller en meget god kamp igjen. Som mot Molde (og mange tidligere kamper) har han veldig mange initiativ uten ball, noe som gjør at det blir strekk i FKH på høyresiden og god plass for Sørmo å være med framover. KBK har også blitt mye flinkere til å bruke Bye sine sterke sider. Er stadig på farten foran mål og kommer til et par gode avslutninger. 

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Har fått som varemerke i høst å være litt varierende, men i dag gjør han store framskritt. Er et stadig uromoment for motstanderne som aldri helt vet hva han forsøker seg på. Lykkes mye bedre enn tidligere i høst, og jobber også godt. Muligens snytt for straffespark.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Går nok en gang foran med innsats og vilje. Kjemper inn et fint mål. Blitt et fint oppspillspunkt, som muligens har gjort at det er bedre plass til Bye sine løp i bakrom. Møter fint og vinner hodedueller på innkast, men der alt for ofte ingen medspillere når han stusser videre. Får som forrige helg et noe strengt gult kort som gjør at han må stå over bortekampen mot Ranheim neste helg.

Sondre Sørli, Brent Lepistu og Simon Alexandersson kommer inn på slutten og er med på å ro i land en solid seier på en jevnt over god dag for hele laget hvor ingen spiller en «dårlig» kamp. Sterkt å komme tilbake etter å ligge under ved pause, og endelig et par mål forover på dødball igjen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte