Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
24 september 2018 14:00
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KBK–Haugesund: 2–1

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Som vanlig solid og god. Presterer på et høyt stabilt nivå i hver kamp og gjør meget sjelden tabber. Ikke mye han kan gjøre med FKH sitt mål, og ut over det tar han det som kommer. Fin redning etter et minutt som kunne gitt KBK en dårlig start.

Bent Sørmo: 5 poeng
En veldig god kamp av Sørmo. Som vanlig god med ball og kommer til mange gode innlegg. Mye bedre bakover på banen enn tidligere i høst, spesielt stor framgang i jobben som førstforsvarer. KBK sin bestemann, egentlig i hard konkurranse med hele resten av laget.

Aliou Coly: 4 poeng
Kaptein som går foran og viser vei. Vinner det som er av dueller. Dog noe upresis på noen av fremspillene. Mye roligere enn før og er med på dempe gemyttene i stedet for å fyre oppunder som han gjorde før.

Christophe Psyche: 4 poeng
Mye bedre enn sist kamp. Vinner mye i lufta og er også god når han blir utfordret langs bakken. FKH slipper egentlig ikke til alt for mye unntatt på et par dødballer, hvor han er med på å gjøre jobben veldig bra.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Jevnt over en god kamp igjen av Aasbak. Forsetter den gode trenden defensivt og bidrar også bra fremover. Og endelig gir dødballene igjen uttelling.

Stian Aasmundsen: 5 poeng
Aasmundsen er tilbake på sporet fra tidligere i sesongen. Løper mye og bra. Har en veldig fin evne til å være med å lukte på avslutninger hele tiden, og har samtidig ork til å ta løpene bakover på banen. Også rolig og sikker med ball. FKH har store problemer med å fange han opp.

annonse

Andreas Hopmark: 4 poeng
Spiller med stor selvtillit. Duellsterk og løper opp bl.a. Grindheim flere ganger. Dekker godt opp foran midtstopperparet. Hang litt etter og taper duellen på FKH sitt mål, og kunne med fordel av og til spilt ballen framover i stedet for til siden og bakover.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Endelig scorer Liri igjen. Er god med ballen, og prøver av og til på veldig mye. Ved å spille på så små marginer blir det selvfølgelig en og annen feilpasningen. Har noen fine stikkere som skaper trøbbel for FKH. Også han jobber mye bedre enn før hjemover.

Bendik Bye: 5 poeng
Spiller en meget god kamp igjen. Som mot Molde (og mange tidligere kamper) har han veldig mange initiativ uten ball, noe som gjør at det blir strekk i FKH på høyresiden og god plass for Sørmo å være med framover. KBK har også blitt mye flinkere til å bruke Bye sine sterke sider. Er stadig på farten foran mål og kommer til et par gode avslutninger. 

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Har fått som varemerke i høst å være litt varierende, men i dag gjør han store framskritt. Er et stadig uromoment for motstanderne som aldri helt vet hva han forsøker seg på. Lykkes mye bedre enn tidligere i høst, og jobber også godt. Muligens snytt for straffespark.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Går nok en gang foran med innsats og vilje. Kjemper inn et fint mål. Blitt et fint oppspillspunkt, som muligens har gjort at det er bedre plass til Bye sine løp i bakrom. Møter fint og vinner hodedueller på innkast, men der alt for ofte ingen medspillere når han stusser videre. Får som forrige helg et noe strengt gult kort som gjør at han må stå over bortekampen mot Ranheim neste helg.

Sondre Sørli, Brent Lepistu og Simon Alexandersson kommer inn på slutten og er med på å ro i land en solid seier på en jevnt over god dag for hele laget hvor ingen spiller en «dårlig» kamp. Sterkt å komme tilbake etter å ligge under ved pause, og endelig et par mål forover på dødball igjen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 5 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
@Anne Mari SandshamnKanskje du skulle lese noe sannferdig, skrevet av fagfolk? https://www.rbnett.no/meninger/i/zrb7k9/romsdalsfjordtunnelen-blir-en-av-verdens-sikreste. Det er Møreaksen som gir mest vei for pengene. Med ...
@Anne Mari SandshamnEnda en god grunn for slike fergeavløsningsprosjekter, så risikerer vi ikke slike uhell.Frank Sve (Frp) er bekymret for fylkeskommunens økonomi ...
Anne Mari Sandshamn 8 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
Dette er det beste og mest sannferdige innlegg jeg har lest så langt om MA. Gir enda mer grobunn til ...
Anne Mari Sandshamn 19 timer siden Kva er vitsen med gratis ferje, når ferja ikkje går?
@Terje SundsbøJaggu bra den er nede det meste av tiden, ellers kan det lett bli veldig mange ulykker, av bilister om ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Mulighetenes akse – Romsdalsaksen!
Å hevde at tunnelen under Tautra går i et aktivt jordskjelvområde faller på sin egen urimelighet. Se til Japan, der ...
Det er mange gode grunner for å bygge ut fergeavløsingsprosjekter, slik som Møreaksen. Bl.a. fordi fergebommer er nede mesteparten av ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte