Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
01 oktober 2018 22:00
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ranheim–KBK: 2–1

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Igjen en bra kamp. Slipper inn 2 straffer og redder den tredje. Med litt hell hadde han reddet den første også. Presterer på et høyt stabilt nivå i hver kamp og har et par fine redninger. Gjennomført solid.

Aliou Coly: 4 poeng
Spiller en solid kamp, igjen som back og er jevnt over KBK sin bestemann. Knallhard og vanskelig å komme forbi. Har en vanskelig motstander i Tønne, men stopper han til mer enn godkjent. Scorer et mål og kommer også til to målsjanser til. Vokst veldig i rollen som kaptein uten at det har gått utover aggressiviteten i spillet.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Spiller som vanlig på sikre. Rolig med ball, men er litt mer upresis enn vanlig. Burde tettet det rommet som oppstod mellom han og Aasbak på det første målet. Flyttes opp på midtbanen når det rokkeres veldig i laget på slutten. Litt under pari den gangen.

Christophe Psyche: 3 poeng
På det jevne i denne kampen også. Vinner en del dueller og gjør enkelt med ball. Trykker litt unødvendig hardt til på den andre straffen, men tror ikke mange hadde reagert om den hadde gått videre og ikke blitt dømt på.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Helt grei kamp. Lager den første straffen hvor det blir et alt for stort rom mellom han og Hopmark. Har noen fine dødballer, og er helt på tampen veldig nær scoring på et godt slått frispark.

Stian Aasmundsen: 3 poeng
Opp og ned. Tøff i spillestilen og er mye involvert. Kommer ikke helt fram på de sedvanlige løpene foran motstanderens mål denne gang. Men gjør en bra jobb defensivt. Byttes ut med Alexandersson de siste 12 minuttene.

Amiduo Diop: 2 poeng
Bra første omgang, men mange hakk ned i andre, da han misser i avgjørende situasjoner. På den første straffen blir han veldig ballfokusert og slipper Sørløkk lett til som kommer på et godt timet løp mot KBK sitt forsvar. Og dette gjentar seg til dels på den andre straffen når samme Sørløkk kommer på nok en gjennomløpning. Har av og til en forunderlig timing når han går opp i «hodedueller». 

Liridon Kalludra: 3 poeng
Utfordrer noen ganger fint og blir tatt rimelig hardt et par ganger som resulterer i frispark i bra posisjoner. Men er ikke helt på og varierer mye i det han foretar seg. Sliter med å komme etter og være en trussel offensivt, i likhet med resten av midtbanen. Byttes ut med Lepistu helt på slutten.

Bent Sørmo: 4 poeng
Spiller en god kamp igjen. Er veldig trygg og god med ball, mister ballen sjelden. God til å utfordre, men det kommer for få innlegg ut av han er såpass flink til å komme seg forbi motspillere. Ender gjerne opp med å spille pasning på skrått inn bakover.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Igjen veldig varierende i prestasjonene. Prøver ofte det veldig vanskelige i stedet for i hvert fall av og til forsøke på noe enklere. Men er fortsatt et uromoment som motstanderlaget må forholde seg til. Mye mindre flink enn i fjor til å komme seg i gode posisjoner foran motstanderens mål.

Bendik Bye: 2 poeng
Spiller ikke en god kamp og er lite synlig. Får dog en veldig vanskelig og utfordrende jobb på topp og er til tider rimelig alene. Ikke veldig mange innlegg å jobbe på, samtidig som det heller ikke kommer mye i bakrom å løpe på. Stort sett skaper KBK sine farligheter på dødball, og er ikke gode til å komme etter og støtte Bye. Blir byttet ut det siste kvarteret, men kunne nok like godt blitt værende utpå banen siden KBK jaget utligning.

Sondre Sørli, Brent Lepistu og Simon Alexandersson kommer inn på slutten av kampen. Sørli mister markeringen veldig enkelt på det første målet. Alexandersson er forholdsvis frisk det lille han fikk spille, mens Lepistu ikke var langt unna å utligne på slutten. 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 14 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøFylkeskommunen har adskillig flere "alvorlige" (som du skriver) problemer enn Møreaksen å ta seg av.  Særinteressene i Møreaksen har splittet ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Naturvernforbundet deltok som tilhøyrar på konferansen vel vitande at dette var lobbyverksemd.Vi var der for å plukke opp styringssignal, først ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEnten det er Stortinget si samansetning, eller det er meir eller mindre nøytrale meiningsmålingar så er det til sjuande og ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrStortinget er ikke basert på meningsmålinger, men på valgresultat. Partiene Høyre, Senterpartiet, Venstre, KrF og Arbeiderpartiet prioriterte Møreaksen under NTP-behandlingen ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse