fbpx
Annonse
Annonse
 Daniel Fredheim Holm( VIF), Sondre Sørli (Kristiansund) og Chidera Ejuke (VIF) under eliteseriekampen i fotball mellom VIF og Kristiansund på Intility Arena søndag kveld. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
 Daniel Fredheim Holm( VIF), Sondre Sørli (Kristiansund) og Chidera Ejuke (VIF) under eliteseriekampen i fotball mellom VIF og Kristiansund på Intility Arena søndag kveld. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix

Etter kveldens kamp mot Vålerenga er det ett ord som gjelder, men på flere språk ! Vi har latt Google oversette "fantastisk" til de språkene som er offisielle i de landene KBK har spillere fra. Den lista lyder slik: 

 • fantastic (engelsk)
 • iontach (irsk)
 • incroyable (fransk)
 • fantastisk (norsk)
 • fantastiskt (svensk)
 • mahnitës (albansk)
 • невероватно (serbisk)
 • hämmästyttävä (finsk)
  ---------
 • skjitbra (kristiansundersk - ikke fra Google :-)

Skjitbra av alle spillere, trenere, administrasjon, støtteapparat og ikke minst Uglan som igjen lot seg høre ettertrykkelig bra på bortebane. Mission accomplished ! Men det er faktisk en realistisk 5. plass å kjempe om nå.

Etter en perfekt førsteomgang, hvor det ble demmet taktisk opp mot Vålerengas forsøk på tidlig avgjørelse, benytter KBK sjansene de får meget godt og vinner til slutt med to mål. Andre omgangen er de klart best og frustrerte Vålerengaspillere fikk lite til.

Samtidig taper Odd mot Haugesund og KBK ligger nå på 7. plass med samme poengsum (37) som Odd (på sjetteplass) og Vålerenga (på åttendeplass).

I neste runde Spiller Odd mot et Tromsølag som nå snart må begynne å vinne for å holde klar av kvalikplassen. Hvis Strømsgodset slår Vålerenga, "Gutan" vinner mot Odd og Lillestrøm slår Ranheim, inntar KBK 5.plassen, Det er imidlertid for langt opp til Haugesund som temmelig sikkert ikke kommer til å tape tre av de siste fire kampene.

Det er fremdeles 12 poeng å spille om og det mulige målet er 5.plass i årets serie. Det er faktisk oppnåelig etter dagens seier.

Lykke til med de siste kampene, KBK. Har stor tru på 5. plass.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte