fbpx
Annonse
Annonse
– Vi må alle ta i et tak for å skape en bedre morgendag for våre barn, skriver Magne Hoseth i dette innlegget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg
– Vi må alle ta i et tak for å skape en bedre morgendag for våre barn, skriver Magne Hoseth i dette innlegget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg

Den siste måneden har vært annerledes på mange måter. Corona har vært inne i sin andre bølge der vi må ha tatt konsekvensen av at vi som samfunn ikke har klart å få bukt på den. Regjeringen har prøvd etter beste evne å tilfredsstille samfunnet. Det har ikke helt gått veien, men det er ikke regjeringen eller samfunnet sin feil. Det er menneskets natur og ikke gi opp sin naturlige evne til å tenke å ta egne frie valg, noe som har gjort at vi har havnet i denne situasjonen. Jeg er sikker på at vi vil seire mot denne pandemien tilslutt, gjennom samhold og hardt arbeid!

Så kom rasisme-saken mot flere av spillerne i Eliteserien, noe som fikk de fleste av oss til å tenke på hvordan vi skal oppføre oss mot hverandre. Noen sier ting med overlegg, mens andre sier ting som de ikke tenker over kan såre andre. Vi må alltid tenke på når vi sier noe hvordan det vil bli mottatt av mottaker. Ville du sagt dette til din egen familie? Det burde være en god tommelfingerregel i hodet mitt! Jeg vet at jeg kaster stein i glasshus, men jeg har lært! Jeg har også blitt utsatt for mye hets i min karriere, mye fortjent, mye usaklig, mye langt over grensa! Men jeg har tilgitt de som ikke visste bedre, slik som jeg håper jeg har blitt tilgitt for min uvitenhet i mitt tidligere liv!

Nå har jeg blitt far for andre gang. Jeg innser mer enn noen gang at jobben som pappa/forbilde er viktigere enn jeg trodde, i forhold til å skape gode verdier. Det starter med foreldre som setter gode eksempler og lever deretter. Om det er i forhold til respekt av coronaregler, mobbing på skolen eller hetsing pga rase, legning eller utseende.

Vi må alle ta i et tak for å skape en bedre morgendag for våre barn! Våre valg former våre barn!

#enbedremorgendag

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte