Annonse
Annonse
Rødt Kristiansund
Ytring
19 februar 2021 12:21
Foto: Rødt
Foto: Rødt
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Det er ikke fritt for at det som nå har skjedd i det partiet som kanskje best kan beskrives som den rake motsetningen til Rødt vil komme til å påvirke både norsk politikk og ikke minst den nylig påbegynte valgkampen kraftig.

Et skifte i ledelse hos FrP fra Jensen til Listhaug vil være et stort steg mot en enda sterkere polariseringspolitikk fra FrP. Det vil gi enda tydeligere forskjellspolitikk og enda tydeligere fremmedfrykt og tendenser mot kristenfundamentalisme.

Dette er i utgangspunktet urovekkende med tanke på den offentlige debatten. Men, det er også en super mulighet for å få synligjort enda tydeligere den politikken vi i Rødt representerer. En politikk som står i rak opposisjon til den politiske linja den nye FrP fruen representerer.

I Rødt jobber vi for å utjevne forskjellene i samfunnet, ikke skape større forskjeller. Vi jobber for å komme oss vekk fra privatiseringsjaget og den kapitalismen som er med på å bygge ned og fragmentere de kjerneverdiene vi har jobbet oss fram til i Norge. Vi jobber for å bevare velferdsstaten slik at alle borgere i Norge kan oppleve den tryggheten våre forgjengere i politikken jobbet så iherdig for å skape.

Et skifte hos FrP nå vil synliggjøre og tydeliggjøre forskjellene de ønsker å styrke, og det gir oss i Rødt muligheten til å vise de forskjellene vi ønsker å utjevne.

Med det vil vi i styret i Rødt Kristiansund ønske Siv Jensen lykke til videre, og ytre vår takk for vi nå får mulighet til å få vist vår politikk enda tydeligere i tiden som kommer.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Lama Vik 13 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte