Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Stig Anders Ohrvik, Nordmørslista
Ytring
04 september 2021 17:17
Del på Facebook
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jeg vet at det er flere enn meg som ikke har gitt opp. Det er flere enn meg som fortsatt vil kjempe for å beholde sykehus med fødeavdeling i Kristiansund. Som menige velgere er det ikke mye vi har å stille opp med. Men det er stortingsvalg hvert fjerde år. Det er viktig at vi bruker den muligheten til å stemme på de partiene som vil det samme som oss.

I år er det viktigere enn noen gang for oss som har sykehuset som viktigste sak. Slik som sykehusene er organisert er det staten som eier sykehusene, og det er statsråd i Helse- og omsorgsdepartementet som bestemmer. Siste sjanse for sykehuset er å få en statsråd i Helse- og omsorgsdepartementet som vil beholde sykehus med fødeavdeling i Kristiansund. Får vi ikke en helseminister som vil oss vel denne gangen, er jeg redd vi kan se langt etter fødeavdelingen vår.

Vi vet at regjeringspartiene vil legge ned fødeavdelingen i Kristiansund. Og vi vet at Arbeiderpartiet vil legge ned fødeavdelingen i Kristiansund. De har alle stemt mot å videreføre fødeavdeling i Kristiansund i votering på stortinget. Og både Jonas Gahr Støre og Ingvild Kjerkol har sagt klart og tydelig at det ikke skal være sykehus i Kristiansund.

annonse

Skal vi ha mulighet til å beholde sykehus med fødeavdeling i Kristiansund må vi stemme på de partiene som har vist ved votering på stortinget at de vil ha sykehus med fødeavdeling i Kristiansund også i fremtiden. De partiene er Frp, Sp, SV, MDG og Rødt, Og av disse partiene er det Senterpartiet som har mulighet til å få helseministerposten.

Husk at det er representativt demokrati i Norge. Det betyr at vi gir de partiene vi stemmer på fullmakt til å handle på vegne av oss på grunnlag av det programmet de går til valg på. Vi kan ikke stemme på et parti og tro at stemmen vår vil få dem til å ombestemme seg. Tvert imot. Stemmen vår er en uforbeholden støtte til det de går til valg på. Husk det! Stemmen din er en støtte til det partiene har sagt, det partiene har gjort og det partiene sier de vil gjøre. Stemmen din vil ikke få partiene til å skifte mening etterpå.

Godt valg!

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.
  • Denne kommentaren er avpublisert.
    Svein Erik Leren · 1 år siden
    Senterpartiet ligger an til å bli halvparten så store som Ap og får selvfølgelig hverken statsminister eller helseminister. Godt valg!
  • Denne kommentaren er avpublisert.
    Lars Svein Valderhaug · 1 år siden
    Viktig, Sig Anders Ohrvik! I år må alle stemme etter sak, og ikkje av gammal vane! Sjukehus og akse må avgjere kven vi stemmer på i år. Godt val!
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

@Dag Robert BjørsholMøreaksen er listet blant de mest lønnsomme veiprosjektene i NTP. Folk flest, dvs. over 62% i vårt fylke, har stemt ...
Dag Robert Bjørshol 3 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
Hobbyskribenten Rasmus Rasmussen skjønner tydeligvis ikke ordtaket om at en død hest ikke vil reise seg samme hvor lenge den ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Samarbeid eller splid?
@jon ingar eikMed fortsatt ferge forsvinner bevilgningen på over 24 milliarder til Møreaksen ut av fylket. Da står store deler av Eksportveien ...
jon ingar eik 4 dager siden Samarbeid eller splid?
Helge Orten, og Rise, strekninga frå Vestens til Moa er ei felles strekning E136 og E39, det er den også ...
@Bjørn JacobsenInteressant å observere at lokalpolitikere i SV kjemper så innbitt for å stoppe Møreaksen. De er fullt klar over at da ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte