Annonse
Annonse
Rasmus Rasmussen
Ytring
22 april 2022 11:00
Del på Facebook
Foto: Berit Roald / NTB
Foto: Berit Roald / NTB
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Redaksjonen i avisen Tidens Krav har de siste månedene konsekvent fjernet mine referanser til Stortingsvalget høsten 2021.

Senest i mitt svar til Frank Sve, publisert 21.04.2022 i Tidens Krav, har redaksjonen fjernet de to siste setningene av dette avsnittet:

«Det er 100 prosent sikkert at den strekningen Frank Sve vil prioritere på E136 Eksportveien, Ålesund-Digerneset-Tresfjordbrua, er en vesentlig del av fergefri E39 Møreaksen. Om Stortinget mener Nye Veier AS trenger mere penger for å utbedre resten av Eksportveien fra Vestnes til Dombås, så vil de også mene det samme om Møreaksen fra Ålesund til Molde. Over 62 prosent av velgerne i Møre og Romsdal stemte ved Stortingsvalget september 2021 på partiene som ønsker Møreaksen, som dermed har et stort flertall på Stortinget. Velgerne forventer at politikerne står bak sine valgløfter.»

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter mitt skjønn er denne henvisningen til det store politiske flertallet for Møreaksen på Stortinget helt relevant, og et viktig poeng. At dette faller avisredaksjonen tungt å akseptere, gir ikke grunnlag for sensur.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.
 • Denne kommentaren er avpublisert.
  Petter E. Olsen · 2 måneder siden
  Rasmussen er veldig ivrig på å gjøre stortingsvalget 2021 til en slags avstemning for eller imot Møreaksen. Det blir bare tøys, stortingsvalg dreier seg om mye mer enn for/imot lokale enkeltsaker. Men han minnes kanskje at det partiet, (Molde-delen av det iallfall), som har kjempet ivrigst for Møreaksen gikk tilbake fra tre til en representant fra M&R ved dette valget . . .
  • Denne kommentaren er avpublisert.
   Terje Sundsbø · 2 måneder siden
   @Petter E. Olsen Komisk å først hevde at stortingsvalget ikke er relatert til saken om Møreaksen, for så å hevde at et parti har gått kraftig tilbake pga. Møreaksen.

   Poenget er vel at det er stortingsvalget som avgjør sammensetningen på Stortinget, hvor det altså er et stort flertall for Møreaksen.
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Havets sølv – kystens gull
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 7 dager siden Bløffen om Eksportveien
Har du konkrete tall for ca hvor mye delen med fastlandsforbindelse fra Gossen via Oterøy vil koste? Finner ikke noe ...
Anne Mari Sandshamn 7 dager siden Møreaksen = svindel
@Terje SundsbøLitt dumt å legge inn link til artikler som ligger bak betalingsmur. Ikke alle som har abo på RB. 
Terje Sundsbø 7 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Det er tydelig at ekko-kammeret her inne ikke liker å bli forstyrret. De leser ikke kritikk av deres favoritt-forfattere. Motargumenter ...
@Anne Mari SandshamnDu gidder ikke kaste bort din tid og meninger, skriver du, men du gidder å bruke tid på å servere ...
Terje Sundsbø 8 dager siden Møreaksen = svindel
Prisøkningene er nå innkalkulert i Møreaksen: https://www.rbnett.no/nyheter/i/z7JRg9/e39-aalesund-molde-blir-dyrere-og-kanskje-litt-forsinkaHvem er det som forsøker seg på svindel? Det er mye stål i flytebroene ...
Terje Sundsbø 9 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Hofseth synes å ha en generell forakt for fagfolk, i likhet med mange andre motstandere av Møreaksen. I hvert fall ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte