Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Rasmus Rasmussen
Ytring
22 april 2022 11:00
Del på Facebook
Foto: Berit Roald / NTB
Foto: Berit Roald / NTB
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Redaksjonen i avisen Tidens Krav har de siste månedene konsekvent fjernet mine referanser til Stortingsvalget høsten 2021.

Senest i mitt svar til Frank Sve, publisert 21.04.2022 i Tidens Krav, har redaksjonen fjernet de to siste setningene av dette avsnittet:

«Det er 100 prosent sikkert at den strekningen Frank Sve vil prioritere på E136 Eksportveien, Ålesund-Digerneset-Tresfjordbrua, er en vesentlig del av fergefri E39 Møreaksen. Om Stortinget mener Nye Veier AS trenger mere penger for å utbedre resten av Eksportveien fra Vestnes til Dombås, så vil de også mene det samme om Møreaksen fra Ålesund til Molde. Over 62 prosent av velgerne i Møre og Romsdal stemte ved Stortingsvalget september 2021 på partiene som ønsker Møreaksen, som dermed har et stort flertall på Stortinget. Velgerne forventer at politikerne står bak sine valgløfter.»

Etter mitt skjønn er denne henvisningen til det store politiske flertallet for Møreaksen på Stortinget helt relevant, og et viktig poeng. At dette faller avisredaksjonen tungt å akseptere, gir ikke grunnlag for sensur.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.
 • Denne kommentaren er avpublisert.
  Petter E. Olsen · 1 år siden
  Rasmussen er veldig ivrig på å gjøre stortingsvalget 2021 til en slags avstemning for eller imot Møreaksen. Det blir bare tøys, stortingsvalg dreier seg om mye mer enn for/imot lokale enkeltsaker. Men han minnes kanskje at det partiet, (Molde-delen av det iallfall), som har kjempet ivrigst for Møreaksen gikk tilbake fra tre til en representant fra M&R ved dette valget . . .
  • Denne kommentaren er avpublisert.
   Terje Sundsbø · 1 år siden
   @Petter E. Olsen Komisk å først hevde at stortingsvalget ikke er relatert til saken om Møreaksen, for så å hevde at et parti har gått kraftig tilbake pga. Møreaksen.

   Poenget er vel at det er stortingsvalget som avgjør sammensetningen på Stortinget, hvor det altså er et stort flertall for Møreaksen.
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 30 minutter siden Skrot fergene
@Terje SundsbøI forutsetningene for Nasjonal transportplan 2018-2029 var det lagt til grunn 4-felts veg på hele strekningen E39 Ålesund-Molde. Prioriteringen i ...
Terje Sundsbø 37 minutter siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrHvilket regnestykke til SVV er basert på skiltet hastighet? Kom med rapporten.
Geir Ole Sætremyr 1 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøKom med rapporten frå SINTEF. Men, heile regnestykket til SVV på reisetid er basert på skilta hastighet. 
Terje Sundsbø 2 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrDu viser til egne erfaringer, jeg viser til beregninger utført av Sintef. En fartsgrense er ikke minimumshastighet.Et fornuftig utgangspunkt for ...
Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøDette regnestykket må du spesifisere, også energibruken som biler vil bruke på omveien. Ta med i talla også den oppgitte ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrOm du tar strømforbruket på Tautratunnelen, legger til strømforbruket som bilene med fergen Vestnes-Molde vil bruke over fjordkryssingen, så vil ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse