Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Del på Facebook
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Vi er enige med varaordføreren i Kristiansund at forsinkelsen med innfartsveien er uheldig for Gomaskolen, forutsatt at varaordfører Berit Frey er sitert riktig i TK den 22.05.2023.

Vi vil legge til at plasseringen av skole innerst i et stille boligfelt, samt forskyvningen av Frei skolene, er uheldig for hele skolestrukturen i Kristiansund. Dette har Kristiansund Høyre vært klare på hele tiden.

Vi mener altså at plasseringen av ny skole for barna på St. Hanshaugen, Myra, Brunsvika, Karihola, Stortua, Steinberget, Grautbyen, Skorpa og Goma. Eller store deler av Kirkelandet, Goma og Skorpa, skal legges i ytterste ytterkant av området. Ja, varaordføreren sier det med rene ord. Dette er kun en Gomaskole!

Høyre setter brukere og deres foreldre i første rekke. Vi er ikke tilhengere av hastverksarbeid, spesielt når det ikke er trafikale løsninger på plass en gang. Vi må, vil og skal omgjøre dette om og når vi får mandat fra velgerne i byen til å forandre dette.

Ingen tvil om at Goma skal fornyes, men dette gjøres best med gode gjennomtenkte løsninger. Slik man nå plasserer brannstasjon, sykehjem, skole osv. Virker det litt som om man er desperat etter å ikke tape i Monopol, og dermed setter ut hus og hoteller på måfå. Vi vil ikke ha monopol, men offentlig, privat samarbeid (OPS). Dette vil gjøre at flere får eierskap til sakene, det blir rimeligere for kommunen og man skalper verdier i offentlig og privat sektor.

Vi ser at det haster med utbedring av flaskehalsen i Wilhelm Dalls vei (ved gamle slakteriet) men her må vi forholde oss til at når dette nå først blir utsatt, så bør dette komme opp etter valget i høst. Slik at man ikke sender regningen, og ansvaret, i fanget på det nye Bystyret, men at dette kommer opp for det nyvalgte bystyret. Høyre er i alle fall med på å ta utfordringene der, som vi også er i forhold til skole strukturen. Denne byen trenger forandring!

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 1 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrJeg stoler på ditt referat. Eller er det noe viktig du har utelatt? På samme måte har det også vært ...
Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøDu har to alternativ: meld deg inn i fb gruppa, eller be SVV om å få ein kopi av ppt.-presentasjonen ...
Terje Sundsbø 4 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrPå samme måte har det også vært forslag om å flytte fergeleiet bort fra sentrum av Molde. Det blir nok ...
Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøSVV har hatt oppstartsmøte med Vestnes kommune det dei skal oppgradere kaianlegget på Furneset, inkludert trinn 2 der kai nummer ...
Terje Sundsbø 6 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrDu er klar over at du linker til en internettside som krever medlemskap hos Facebook? Altså ikke åpen tilgjengelig for ...
Bjørn Arild Reed Jacobsen 6 timer siden Framtidens teknologi med Møreaksen
@Terje SundsbøTerje Sundsbø, du har en tendens til å komme meg i forkjøpet . Skulle akkurat til å stive det samme ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse