Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Sigve Torland, Rødt
Ytring
10 juli 2017 09:47
Del på Facebook
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er sommerferie for de fleste i disse dager, og for oss i Norge betyr det oppstarten på et par måneder med intensiv valgkamp fra de fleste parti som har ambisjoner om å komme inn på stortinget og få en eller flere kandidater til å representere oss og våre verdier der. Slik er det også for Rødt.

Vi har de siste månedene opplevd veldig positive målinger og et fantastisk engasjement rundt vår politikk, da særlig i, og rundt, Oslo, men også flere andre steder. Dette synes vi er veldig flott, og vi mener at det er et tydelig signal på at befolkningen ønsker en aldri så liten kursendring i norsk politikk. Når vi ser på det store bildet så er det ikke langt unna at vi bryter sperregrensa, og da vil Rødt kunne få inn 7-8 representanter på stortinget, og da vil vi kunne være med på å påvirke Norges politiske retning for alvor, i fellesskap med de andre partiene.

Det er nettopp slik et demokrati bør fungere, alle må bli hørt, også mannen/kvinnen i gata, og vi i Rødt mener at det er nettopp det vi representerer, stemmen til mannen/kvinnen i gata. Hovedsaken for Rødt er kampen mot forskjells-Norge, og den mener vi må foregå i mye større grad enn hva den gjør i dag på den politiske arenaen. Vi vil ha mer statlig ansvar for helse og oppvekst, og vi ønsker å stanse utviklingen av privatisering av offentlige tjenester og sentralisering av helsetjenestene, slik at alle får like muligheter uansett hvor i landet man bor.

For oss på Nordmøre betyr dette at Rødt vil stanse nedleggelsene av lokalsykehus, herunder våre lokalsykehus i Møre og Romsdal. Dersom Rødt kommer over sperregrensa ved årets valg vil vi i realiteten kunne være tyngden på vektskåla som sikrer lokalsykehusene våre. Nå er lokalsykehus bare en av flere viktige saker Rødt fronter som vil kunne være av interesse for Nordmøre.

annonse

Dersom folk ønsker å vite mer om hvilke saker Rødt ønsker å sette på dagsorden, eller rett og slett bare er nysgjerrige på hva Rødt er og står for i 2017, og om kanskje Rødt er et alternativ ved valget i september, så skal Rødt Kristiansund stå på stand i sentrum hver lørdag klokken 11.00 - 14.00 fram til valget. Her vil vi etter beste evne svare på det dere måtte lure på angående vår politikk, våre tanker om saker vi anser som viktige både for Kristiansund, for Norge, og i internasjonal politikk.

Vi ønsker alle en god oppkjøring til valget, og vi ønsker at flest mulig benytter seg av stemmeretten sin, derfor ønsker vi alle velkommen til vår stand for å slå av en prat og finne ut mer om Rødt og om vår politikk. Kampen mot forskjells-Norge foregår hver dag, kanskje det også er din kamp?

 

Av: Rødt Kristiansund
for gruppemøtet: Sigve Torland

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 7 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
@Anne Mari SandshamnKanskje du skulle lese noe sannferdig, skrevet av fagfolk? https://www.rbnett.no/meninger/i/zrb7k9/romsdalsfjordtunnelen-blir-en-av-verdens-sikreste. Det er Møreaksen som gir mest vei for pengene. Med ...
@Anne Mari SandshamnEnda en god grunn for slike fergeavløsningsprosjekter, så risikerer vi ikke slike uhell.Frank Sve (Frp) er bekymret for fylkeskommunens økonomi ...
Anne Mari Sandshamn 9 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
Dette er det beste og mest sannferdige innlegg jeg har lest så langt om MA. Gir enda mer grobunn til ...
Anne Mari Sandshamn 20 timer siden Kva er vitsen med gratis ferje, når ferja ikkje går?
@Terje SundsbøJaggu bra den er nede det meste av tiden, ellers kan det lett bli veldig mange ulykker, av bilister om ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Mulighetenes akse – Romsdalsaksen!
Å hevde at tunnelen under Tautra går i et aktivt jordskjelvområde faller på sin egen urimelighet. Se til Japan, der ...
Det er mange gode grunner for å bygge ut fergeavløsingsprosjekter, slik som Møreaksen. Bl.a. fordi fergebommer er nede mesteparten av ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte