Annonse
Annonse
Roger Hagen Listekandidat / Kampanjeleder for Kristiansund Høyre
Roger Hagen Listekandidat / Kampanjeleder for Kristiansund Høyre

Kristiansund Høyre vil at Kristiansund skal være en inkluderende by! For Kristiansund Høyre er det en selvfølge at hverdagen gjennom livet, også tilrettelegges for mennesker med spesielle behov. Det er her mange, både brukere og pårørende som skal ha honnør for sin innsats. Dessverre oppstår fra det offentliges side tomrom, og dårlig tilrettelagte tjenester. Dette vil Kristiansund Høyre endre på. Det er et politisk ansvar, som Kristiansund Høyre er villig til å ta.

I vårt program står det blant annet, JA til tilrettelagt omsorg for de med særskilte utfordringer. Vi vil ha et samlokalisert tilbud for denne gruppen.

Ja til tilrettelagt omsorg, hva betyr dette? Jo, Kristiansund Høyre ser at utviklingshemmede er en gruppe som er særskilt utsatt i alderdommen. Utviklingshemming, kombinert med svekket funksjonsevne, og en høyere hyppighet av tidlig demens. Gjør at denne befolkningsgruppen har andre utfordringer sent i livsløpet, enn sine medmennesker. Derfor ser vi at det er på høy tid at vi begynner å jobbe for å få på plass, et samlokalisert eldreomsorgstilbud tilrettelagt for denne brukergruppen i omsorgstjenesten i Kristiansund. Her er det snakk om egen, eller egne avdelinger avskilt fra andre pleietrengende.

Det handler om respekt og verdighet i omsorgstilbudet. Kristiansund Høyre mener at alle har krav på en trygg og god alderdom. Her er det en jobb og gjøre. Vi tar utfordringen, for Kristiansund Høyre er det svært viktig at dette kommer på plass.

Roger Hagen
Listekandidat
Kristiansund Høyre

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte