Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
30 april 2020 20:20
Foto: RaumaRock
Foto: RaumaRock
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det blir ingen RaumaRock i 2020, RaumaRock 2020 er avlyst, det melder RaumaRock i en pressemelding torsdag kveld.

RaumaRock lever av å samle mennesker og har behov for forutsigbarhet overfor våre mange leverandører og samarbeidspartnere i hele verdikjeden, står det i meldingen.

Det myndighetspålagte forbudet mot kulturarrangementer med over 500 deltakere ble for fem dager siden videreført til 1. september noe som rammer RaumaRock 2020 med force majeure.

Dagens pressekonferanse fra helseministeren setter restriksjoner på antall mennesker som kan være sammen til 50 personer, som skal ha 1 meter avstand, gjeldende fra 07.mai til 15.juni. Fra 15.juni kan det bli aktuelt å åpne for inntil 200 personer.

Disse retningslinjene gjør at det definitivt ikke er økonomisk forsvarlig å gjennomføre årets RaumaRock som vanligvis samler rundt 3000 mennesker på en og samme konsert, og 9000 over tre dager.

Vi vil presisere at vi har forståelse for situasjonen og smitteverntiltakene, og både støtter og vil innrette oss etter myndighetenes krav. Vi kommer sterkt tilbake med RaumaRock 2021 som har datoer 5-8. august 2021.

Publikum som har kjøpt billetter til årets RaumaRock vil ha gyldig billett til 2021 festivalen. De som ønsker å få refundert kjøpt billett vil kunne gjøre dette.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 2 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte