fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
21 juni 2020 20:10
KBKs Amahl Pellegrino var høyt og lavt mot Aalesund i søndagens kamp i Eliteserien. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KBKs Amahl Pellegrino var høyt og lavt mot Aalesund i søndagens kamp i Eliteserien. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Amahl Pellegrino (30) scoret tre av målene da KBK vant hele 7–2 hjemme mot Aalesund i søndagens kamp i Eliteserien.

Sesongens første kamp på Kristiansund stadion ble et fyrverkeri mer eller mindre fra start til mål. KBK var det beste laget gjennom store deler av kampen, og AaFK hang ikke med i svingene.

Allerede etter fem minutters spill fikk vertene en god sjanse ved Flamur Kastrati, men AaFKs keeper Andreas Lie avverget. Liridon Kalludra skjøt i tverrliggeren ikke lenge etter. KBK presset hardt i åpningsminuttene.

Så kom 1–0-målet til Aalesund mot spillets gang. Sist helg scoret Simen Bolkan Nordli fra 44 meter mot Molde, og målet gikk sin seiersgang på nettet verden rundt. 1–0-målet mot KBK var av det langt mer heldige slaget, og igjen var det Nordli i sentrum. Ballen gikk via Pål Erik Ulvestad og i mål bak en usikker Serigne Mor Mbaye i KBK-buret.

Det er gått nesten ett år siden KBK ikke klarte å score på eget kunstgress, og laget gikk ikke tomhendt av banen denne gangen heller, for å si det forsiktig. Et frekt og innøvd cornertrekk endte opp hos Amahl Pellegrino, og sistnevnte bredsidet ballen rolig og flatt i det lengste hjørnet til 1–1 i det 24. minutt.

Snudde

Seks minutter senere snudde KBK til hjemmeledelse med en vakker scoring. Målscorer Pellegrino var denne gangen følsom servitør med høyrefoten, og svensken Kalludra knallet pasningen rett i mål på et nydelig volleyskudd.

3–1-scoringen etter 34 minutters spill var ikke mye dårligere. Sondre Sørli slo pasningen, og igjen var det en våken Amahl Pellegrino, som bredsidet ballen i mål fra vrien posisjon.

Drøye minuttet senere var AaFK heldig som reduserte til 3–2. Sunnmørslaget var i ferd med å bli hektet av for alvor da islendingen Hólmbert Fridjónsson umarkert gjorde sitt første mål i eliteserien. Også denne gangen var Simen Bolkan Nordli nest sist på ballen.

– Vi er veldig glade for måten vi responderer på når vi kommer under. Vi må ikke slappe av, men gå for å avgjøre, sa KBK-trener Christian Michelsen til pause.

Kjørte på

Akkurat det var ingen fare for. KBK var helt overlegne i 2. omgang, og bortelaget ble delvis utspilt. De taklet ikke balltempoet til hjemmelaget.

Innbytter Amin Askar sviktet ikke da han fikk sjansen. Den rutinerte, tidligere Sarpsborg-spilleren bidro med et kremmerhus til 4–2 bare seks minutter etter at han ble byttet inn. Da var det spilt 63 minutter i nordmørsbyen.

To minutter senere var det duket for nummer tre for Amahl Pellegrino. 30-åringen tok ned ballen på elegant vis, fikk den under kontroll og skjøt den i fin bue rett i mål fra nærmere tjue meter i lengste hjørnet.

Nye to minutter gikk, og denne gangen var det Sondre Sørli som tråklet seg og trillet ballen enkelt i mål til 6–2. Ni minutter før full tid ordnet Bendik Bye 7–2. AaFKs forsvar var helt utspilt.

Lagene møttes to ganger i seriesammenheng i 2017, og begge kampene endte 1–1.

Denne gangen var det mindre tvil om hvem som var det beste laget.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Hei KSU.no! Ser at dette er ein redaksonell artikkel. Sidan politiske opponentar ikkje får uttale seg i denne artikkelen reknar eg ...
Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug 1 dager siden Ferjer og forurensning
Ja batteri drift er og blir ulønnsomt ikke bare det, ferjene kan ikke brukes til annet som å tas ut ...
Asgeir Fosnavåg 1 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
For fleire år attende vart eg klar over Sves private kamp om å få kyststamvegen vår til å gå via ...
Jan Rune Haukvik 2 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
@jon ingar eikSå du vet heller ikke hvordan disse to prosjektene finansieres helt ulikt? 
Roy Gravdehaug 2 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
Vi kan være uenige i mye vi her i fylket, men så dumme tror jeg faktisk ikke Nordmøres befolkning er. ...
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte