fbpx
Annonse
Annonse
Foto: Ned Alley / NTB
Foto: Ned Alley / NTB
KBK–ODD: 4–3

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
En godkjent kamp selv om det kommer tre mål imot. Har flere gode redninger i en sjanserik kamp. Setter også i gang spillet raskt og nøyaktig flere ganger.

Bent Sørmo: 3 poeng
En kamp på det jevne. KBK er mer solid på høyre enn på venstre. Ikke like mye med forover som vanlig.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Taper uvanlig mange dueller, og har også andre unøyaktigheter. Nå skal det sies at resten av forsvaret ikke er veldig flinke til å sikre bak dueller med «to-meter-svenske». Leder et forsvar som ikke fungerer like bra som tidligere kamper.

Christophe Psychè: 3 poeng
Uvanlig dårlig med ball. For avventende i presset flere ganger. Ellers gjennomfører han ganske greit.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Varierer som de andre i forsvaret. Har meget fin målgivende på Sørlis første mål. Oppfatter ikke at resten av forsvaret faller av på det første målet til Odd.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Muligens i en liten bølgedal og blir nok en gang byttet i pausen. Sannsynligvis også fordi man ønsker litt mer offensiv kraft. Trives nok bedre som enslig sittende på midten enn i et par.

Amidou Diop: 3 poeng
En kamp på det jevne, men fortsatt rimelig varierende prestasjoner. Blant annet slurver han fortsatt for mye når han løper hjemover.

Olaus Skarsem: 4 poeng
Løper mye uten ball og veldig god med ball, altså som det pleier å være. Fin målgivende på tredjemålet. Nok en god kamp av Skarsem.

Sondre Sørli: 5 poeng
Endelig en kamp som virkelig viser Sondre sitt potensiale. To fantastiske mål hvor det lyser vilje, spesielt imponerende måten han fullfører og kjemper seg foran motspilleren på det andre målet. KBK sin bestemann sammen med Pellegrino.

Amahl Pellegrino: 5 poeng
To mål og en målgivende sier det meste. Løper mye og gjør en meget bra kamp. Forhåpentligvis blir han toppscorer i Eliteserien, en fjær i hatten både for han selv og resten av laget. KBK sin bestemann Byttes de siste minuttene.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Kjemper som vanlig godt. Har noen fine prestasjoner i det oppbyggende spillet, men totalt sett har han vært bedre. Bør prøve å komme oftere i scoringsposisjon. Bytter ut de siste 10 minuttene.

Liridon Kalludra kommer inn ved pause, men må gå ut igjen med skade etter å ha spilt kun halve omgangen. Amin Askar og Pål Erik Ulvestad og Faris Pemi kom også inn i løpet av den siste halvtimen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte