Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
31 mai 2021 12:17

En mann i 30-årene og en kvinne i 20-årene er siktet for grov kroppsskade etter at en mann i 40-årene ble knivstukket på Sunndalsøra natt til lørdag.

– Det vi vet nå, er at fornærmede har oppsøkt boligen til det siktende samboerparet, hvorpå det oppsto en konflikt og fornærmede ble knivstukket kort tid etter at han ankom leiligheten, sier politiadvokat Hanne Egeness i Møre og Romsdal politidistrikt.

Mannen som ble knivstukket, ble fraktet til Molde sykehus før han ble sendt videre til St. Olavs hospital i Trondheim lørdag morgen. Han er alvorlig skadd, men er våken og stabil, og har blitt avhørt av politiet.

Hendelsen skal ha funnet sted på en privat adresse på Sunndalsøra i Sunndal kommune i Møre og Romsdal natt til lørdag. De tre involverte i saken er alle del av et rusmiljø.

Politiet bekrefter at de har etterforsket saken gjennom helgen med blant annet kriminaltekniske undersøkelser, avhør av fornærmede, de siktede og andre personer.

Paret som bodde på stedet, har blitt pågrepet og siktet i saken for grov kroppsskade eller medvirkning til dette. Mannen i 30-årene ble pågrepet natt til lørdag, mens kvinnen i 20-årene ble pågrepet lørdag formiddag.

Begge ble løslatt søndag kveld etter å ha avgitt sine forklaringer. De erkjenner ikke straffskyld, men siktelsen opprettholdes foreløpig for begge to, ifølge Egeness.

Det gjenstår fremdeles en del etterforskning i saken, og det jobbes videre med både teknisk og taktisk etterforskning.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 12 timer siden – Hvor er logikken i Nav-saken, Geir Inge Lien?
Merkelig at Lien ikke forstår at kamp om flere statlige arbeidsplasser til fylket og vurdering av sammenslåing og plassering av ...
Dette er en kjempeskandale. Tenk å kjøpe inn helikoptre som ikke kan lande på mange av sykehusene som har helikopterplass. ...
Ketil Strand Andersen 1 dager siden Rbnett: Stopp Nav-flyttingen til Kristiansund
Vi kan støtte Molde på dette, men kun dersom Moldenserne greier å bidra til at sykehuset i Kristiansund opprettholdes.
Her er det ingen sammenheng mellom sitatet til Christensen og konklusjonen som Tønnesen trekker. Sammenslåingen var begrunnet med billigere lokaler, ...
Vidar Hölm 1 dager siden Regionspørsmålet arkiveres – endelig!
Ja ser jo de jubler i molde over sine kjære naboer i nord. Nå får de NAV kontoret fra Kristiansund. ...
Vidar Hölm 1 dager siden Bypakken – bompenger til evig tid?
Bruk blinklys i rundkjøringer og lag rundkjøring i Dalekrysset og i Norges mest snodige kryss, Rensvikkrysset ,så er dere i ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte