Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
15 august 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, mandag 15. august.

Arendalsuka sparkes i gang

Sensommerens politiske begivenhet, Arendalsuka, starter i dag. Her møtes politikere, næringslivet, organisasjoner og andre samfunnsengasjerte til foredrag, debatter og sosialt samvær.

Norge vertskap for uformelt nordisk statsministermøte

Jonas Gahr Støre (Ap) er vert for de nordiske statsministrene Magdalena Andersson, Mette Frederiksen, Sanna Marin og Katrín Jakobsdóttir: De skal blant annet diskutere forsvar, hav og grønn omstilling.

Tysklands statsminister Olaf Scholz slutter seg til i et eget tysk-nordisk møte på ettermiddagen der det er ventet at også den norske strømeksporten vil bli et tema.

Ytringsfrihetskommisjonen med rapport

På Arendalsukas første dag overleveres Ytringsfrihetskommisjonens rapport fra kommisjonsleder Kjersti Løken Stavrum til kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap). Stavrum skal også legge fram hovedpunktene i rapporten.

annonse

Rettsmøte om Novaja Gazeta

En domstol behandler en begjæring om å inndra lisensen til den uavhengige russiske avisa Novaja Gazeta, som midlertidig stanset publiseringen i Russland i vår etter press fra myndighetene.

India feirer 75 år med uavhengighet

India ble fritt fra britisk styre 15. august 1947, og kan i dag feire 75 år som uavhengig nasjon. De ble også skilt fra Pakistan samme dag.

EM i friidrett begynner

Europamesterskapet i friidrett settes i gang i München i Tyskland. Flere norske utøvere skal til pers enten i innledende eller i medaljeøvelser, blant annet i maraton, kulestøt, tikamp og løping. Mesterskapet varer fram til 21. august.

Liverpool tar imot Crystal Palace

Liverpool må forsvare æren sin etter at de åpnet årets Premier League-sesong med uavgjort mot Fulham forrige helg. I dag tar de imot et annet London-lag, Crystal Palace, på hjemmebanen Anfield.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Det burde vel være en selvfølge at større deler av planområdet avsperres for ferdsel. Hvilke andre industriområder kan man bevege ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Vanskelige veivalg?
Frank Sve og Listhaug (Frp) sier: «Det er en skandale om regjeringen nå vil tråkke på bremsen. For å unngå en ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Vanskelige veivalg?
Frank Sve har mange merkelige utspill, blant annet:«Korleis er då til dømes planlegginga, prosjekteringa, berekningane og alle nødvendige faktorar ikring ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Store deler av Nordmøre når Hjelset raskest
@Arne AlmaasHva er problemet med NRK? Rasmussen korrigerer feilaktige avisinnlegg – kampen mot Fake News bør også NRK støtte. Ellers har ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Store deler av Nordmøre når Hjelset raskest
@Geir M PunnerudDu klandrer Rasmussen for å helle bensin på bålet, uten å nevne de som stadig vekk setter fyr på nye ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Store deler av Nordmøre når Hjelset raskest
@Anne Mari SandshamnDet er ikke jeg som finner på disse hullene i bemanningsplanen. Dette ble senest orientert om i styremøtet i HMR ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte