Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
08 februar 2023 05:55
Del på Facebook
Foto: Javad Parsa / NTB
Foto: Javad Parsa / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 8. februar.

Spørretime på Stortinget

Det er både muntlig og ordinær spørretime på Stortinget. Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp), utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) og klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) deltar i den ordinære spørretimen klokka 10. Klokka 11.30 vil justisminister Emilie Enger Mehl få spørsmål i saken om Tiktok på tjenestetelefonen i den ordinære spørretimen.

annonse

Ankesak i munnbind-saken mot Idar Vollvik

I mai 2021 ble Idar Vollvik dømt til 45 dagers fengsel for ompakking og feilmerking av munnbind under koronapandemien. Vollvik anket dommen. Saken går i Gulating lagmannsrett i Bergen fra 8. til 17. februar.

Stoltenberg i Washington D.C.

Nato-sjef Jens Stoltenberg besøker Washington D.C. hvor han blant annet skal møte USAs utenriksminister Antony Blinken, forsvarsminister Lloyd Austin og sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan.

annonse

Spania behandler forslag om betalt permisjon for menssmerter

Det spanske senatet skal debattere og stemme over lovforslag som beskytter tilgangen til abort og åpner for betalt permisjon for kvinner som lider av alvorlige menstruasjonssmerter. Senatorene skal også stemme over et lovforslag om transpersoners rettigheter.

VM i skiskyting begynner

VM i skiskyting åpner i Oberhof. Klokka 14.45 begynner man med blandet stafett, der kvinnene går 2x6 kilometer og mennene 2x7,5 kilometer. Mesterskapet varer fram til 19. februar.

Manchester United-Leeds i Premier League

Et Leeds i poengnød drar til Old Trafford for å møte topplaget Manchester United i en utsatt kamp i Premier League. Avspark er 21.00.


(©NTB)

annonse

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 11 timer siden Skandalene fra Frp omkring Møreaksen
Pressen fungerer som sandkassen til den privatpraktiserende stortingspolitikeren fra Frp, som kontinuerlig sprer om seg med «fake news» om Møreaksen, ...
Hva sier løgneren som bevisst, og mot bedre vitende, kontinuerlig forsøker å villede folket til å tro at Møreaksen er ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 2 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte