Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
15 mars 2024 05:35
Del på Facebook
Tegning: Ane Hem / NTB
Tegning: Ane Hem / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag.

Vitner forklarer seg mot Matapour

Rettssaken mot terrortiltalte Zaniar Matapour fortsetter. I dag kommer forklaringer fra seks personer som befant seg utenfor Per på hjørnet da Matapour begynte å skyte. Han er tiltalt for grov terror etter at han åpnet ild utenfor utestedet i Rosenkrantz gate i Oslo sentrum natt til 25. juni 2022.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Slik blir norsk og internasjonal økonomi

Statistisk sentralbyrås forskere går gjennom hva man tror er utsiktene for norsk og internasjonal økonomi, hva realveksten blir i år og utvikling for boligmarkedet. Tallene for Konjunkturtendensene 2024/1 publiseres klokken 8. Prognosene gjelder for de neste årene, fram mot 2027.

Gram til ammunisjonsfabrikken på Sætre

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram besøker Chemring Nobel på Sætre på Hurumlandet, en av få vestlige produsenter av eksplosivene RDX, HMX og NTO. Ammunisjonen brukes i de fleste våpentyper som er mest etterspurt på grunn av krigen i Ukraina. Fabrikken har vært omtalt i mediene fordi den har fått lov til å slippe ut mer nitrogen i Oslofjorden når produksjonen nå økes. Miljødirektoratet har frarådet tillatelsen.

Valglokalene åpner i Russland

Russland holder presidentvalg. Det er ventet at president Vladimir Putin blir gjenvalgt for en femte periode uten reelle motkandidater. De øvrige kandidatene er Vladislav Davankov, som er nestleder i statsdumaen, leder Leonid Slutskij i det ultranasjonalistiske partiet LDPR og Nikolaj Kharitonov, som stiller for kommunistpartiet.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Obama til Danmark

USAs tidligere president Barack Obama kommer til Næstved i Danmark for å tale på arrangementet «An Evening With Barack Obama». Arrangementet starter kl. 18.

– Vi bringer en av verdens mest visjonære og veltalende personligheter, USAs 44. president Barack Obama, inn i sentrum for en samtale om hvordan vi kan endre verdens globale utfordringer nedenfra og opp, skriver Arena Næstved om arrangementet.

Trekning i Champions League, europaligaen og conferenceligaen

Kvartfinalene i de tre europeiske turneringene for herrer skal trekkes henholdsvis klokken 12, klokken 13 og klokken 14. I Champions League er Martin Ødegaard (Arsenal), Julian Ryerson (Dortmund), Erling Braut Haaland (Manchester City) og Oscar Bobb (Manchester City) de eneste nordmennene igjen. Det gjenstår ingen norske lag i verken europaligaen eller conferenceligaen.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøDu må sjå på det totale trafikkbildet, inkludert vest for Molde sentrum, rundkjøringa ved Roseby, Fannestrandsveien, Frænaveien etc. Alke utrusta ...
Terje Sundsbø 2 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrTror du det bare er trafikken i den ene retningen som skaper trafikk-kaos? Bli voksen, din barnslige kverulering er ikke Naturvernforbundet ...
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøEr ferga årsak til ÅDT på 8000 når ein svinger til høgre mot øst? Kor mange frå ferga skal svinge ...
Terje Sundsbø 6 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrEn stadig mer underdimensjonert vei, uten utvidelsesmuligheter. Fergetrafikken må ut av sentrum. Hva er det du ikke forstår?
Geir Ole Sætremyr 19 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje Sundsbø"Fergeleiet kan ikke forbli i Molde sentrum mye lenger."Kva er flaskehalsen?
Terje Sundsbø 19 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDet lederen av Stortingets samferdselskomite uttalte i forbindelse med lanseringen av NTP var nok etter påtrykk fra samferdselsministeren. Slik sett ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse