Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
03 november 2018 19:59
Del på Facebook
Stabæks Franck Boli under eliteseriekampen mellom Stabæk-Kristiansund på Nadderud stadion. Erlend Sivertsen t.h. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Stabæks Franck Boli under eliteseriekampen mellom Stabæk-Kristiansund på Nadderud stadion. Erlend Sivertsen t.h. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en jevnspilt kamp satte Aliou Coly inn 1–0 for Kristiansund sent i lørdagens eliteseriekamp, og forverret med det situasjonen til Stabæk.

Med to kamper igjen av årets eliteserie ligger bærumsklubben fortsatt på nedrykksplass, to poeng bak Lillestrøm på kvalifiseringsplass og fire poeng bak Start på trygg grunn.

Stabæk har ikke vunnet på de siste fem kampene og trengte sårt poeng for å henge med i bunnstriden, men Coly ville det annerledes da han banket inn 1-0 i det 80. minutt.

– Det er kjipt når du spillemessig og sjansemessig burde ha vunnet kampen. At vi ikke scorer mål i dag er rart, for vi kommer til mange store muligheter som vi bør score på. Jeg synes vi gjør en god kamp i mange faser av spillet, sa Stabæk-trener Henning Berg til Eurosport etter kampen.

– Vi hadde fortjent mye, mye mer fra denne kampen. Men sånn er fotball dessverre noen ganger, fortsatte han.

Sjanser til begge lag
Kristiansund startet kampen best, og etter fem minutter kom laget til kveldens første store sjanse. Sondre Sørli ble spilt fri alene med Stabæk-keeper Marcus Sandberg og skjøt mot det lengste hjørnet, men skuddet trillet noen centimeter utenfor.

Stabæk hevet seg etter hvert, og kvarteret senere lurte Ohi Omoijuanfo Kristiansunds offsidefelle og kom alene med keeper. Fjorårets store spiller så noe usikker ut i avslutningsøyeblikket og skjøt utenfor målet til keeper Sean McDermott.

To minutter senere fikk Stabæk enda en stor sjanse. Kristiansund-forsvaret hang ikke helt med, og Franck Boli fikk stå alene på ti meter, men avslutningen gikk rett på keeper.

Kampen vinglet fram og tilbake, og etter 37 minutter var Kristiansund farlig frempå nok en gang. Bendik Bye spilte fri Sørli alene med keeper, men 23-åringen maktet heller ikke denne gangen å overliste McDermott.

Etter en omgang med store sjanser til begge lag blåste dommer Svein Oddvar Moen til pause på stillingen 0-0.

Coly matchvinner
Kristiansund fikk annen omgangs første sjanse da Stian Aasmundsen klinket til på volley, men skuddet strøk utsiden av stolpen. Like etter kjempet Stabæk-spiller Moussa Njie seg til en gunstig posisjon, men skuddet skrudde like utenfor.

Liridon Kalludra hadde også en stor sjanse, men avslutningen traff tverrliggeren bak en sjanseløs Sandberg i Stabæk-målet.

Stabæk tok over føringen i en kamp som svingte mye, men etter 79 minutter sto Kristiansund-spiller Aliou Coly alene på bakerste stolpe da Aasmundsen slo inn fra venstre. Coly viste hva han er god for da han dunket ballen langs bakken og inn bak Sandberg.

– Jeg er så glad for seieren. Det var en vanskelig kamp, men vi gjorde vårt beste for å vinne og få tre poeng, sa matchvinner Coly til Eurosport etter kampen.

Stabæk og trener Henning Berg må krysse fingrene for at tabellnaboene Lillestrøm og Start snubler når de møter henholdsvis Bodø/Glimt og Sandefjord senere i runden.

Med lørdagens seier ligger Kristiansund på 5.-plass på tabellen.

I sesongens to siste runder skal Stabæk møte Odd borte og Strømsgodset hjemme, mens Kristiansund tar imot Brann neste helg, og reiser til Lillestrøm i serieavslutningen.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 20 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 20 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse