Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat

Stabæk–KBK: 0–1

Sean McDermott: 5 poeng
Nok en gang godt og stabilt keeperspill med en selvtillit som skaper trygghet i resten av laget. Har et par utsøkte redninger. Får ved noen tilfeller problemer med masse folk innom femmeteren, men løser også det greit ved å bokse ballen.

Aliou Coly: 5 poeng
Vinner dueller og takler så det lukter svidd. Har en vanskelig oppgave i en god og rask motspiller, men løser den til særdeles. Inn i midtforsvaret da Ulvestad ble skadet og fortsetter i samme stil der. Scorer i tillegg målet og da må det bli bra. Men så var det igjen det med plassering. Litt for å lett å synde der og opphever ved et tilfelle noe som burde vært en offside.

Christophe Psyche: 4 poeng
Spiller er en grei kamp. Sikker og trygg i det defensive. Har utviklet seg veldig positivt i takt med flere kamper. Er ikke alt for mye med framover denne gang.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Ulvestad er tilbake på sporet. KBK har litt problemer med farten til Stabækspillerne og baller i bakrom i starten av kampen, men det reguleres utover i omgangen. Styrer forsvaret og har noen veldig fine inngripener. Må dessverre ut med skade og byttes med Sørmo siste 20, og heldigvis er forsvarsalternativene til KBK av høy kvalitet.

Erlend Sivertsen: 4 poeng
Erlend spiller sin første kamp fra start på lang tid og kommer godt fra det. Stabæk slipper ikke mye til på hans side. Får en liten annen oppgave en Coly siden Stabæk konsentrerer mye av spillet sitt på egen venstre side. Er med å få tak på de farlige bakroms-løpene til Stabæk etter hvert.

Amidou Diop: 4 poeng
Er også denne gangen litt variabel i prestasjonene. Stabiliserer midtbanen og er veldig elegant, men av og til litt i overkant nonchalant. Får selvfølgelig litt mer defensivt ansvar uten Hopmark ved sin side, men løser det bra.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Spiller med entusiasme, og er sammen med Sørli KBK sin mest kreative kraft. Mister sjelden ballen og er involvert i mye av det KBK skaper. Har også et skudd i tverrliggeren.

Stian Aasmundsen: 3 poeng
Ikke like synlig og god som tidligere i år. Sikkert preget av litt ujevnt med spilletid den siste tiden. Men løper som vanlig mye og gjør manns jobb på midten. Byttes med Isaksen siste 5.

Bendik Bye: 3 poeng
Litt som Aasmundsen, blir mye jobb og dueller uten å være alt for mye synlig. Men også han gjør en viktig jobb, også når han avslutter som spiss den siste halvtimen. 

Sondre Sørli: 4 poeng
En veldig positiv åpning på kampen. Mange gode initiativ og kommer til en stor sjanse tidlig i kampen. Litt mer variabel utover i kampen, men er hele tiden en trussel for Stabæk. Har spilt tre kamper fra start på rad nå og det vises på Sondre.

Simon Alexandersson: 3 poeng
Åpner brukbart blant annet med et fint framspill til Sørli. Men får etter hvert en tung jobb mot et godt midtstopperpar hos Stabæk. Med lite innlegg fra sidene blir ikke det kampen for ham. Byttes med Giertsen den siste knappe halvtimen. 

Bent Sørmo, Torgil Gjertsen og Jesper Isaksen kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte