Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
23 juni 2019 20:22
Stabæks Franck Boli setter inn 0–1 på straffe på tampen under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Stabæk på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Stabæks Franck Boli setter inn 0–1 på straffe på tampen under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Stabæk på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Franck Boli satte inn kampens eneste mål da Stabæk slo Kristiansund 1-0 borte i eliteserien i fotball søndag.

Stabæk hadde på forhånd verken scoret eller tatt poeng på fremmed gress denne sesongen, men søndag sikret Boli sesongens første trepoenger for Jan Jönssons menn.

Målet kom på straffe etter at Boli hadde driblet seg gjennom Kristiansund-forsvaret og ble felt av keeper Sean McDermott. Da gjensto det ett minutt av kampen, og tiden ble for knapp for hjemmelaget til å utlikne.

Dermed gikk Kristiansund på sitt første tap på åtte kamper i Eliteserien.

Straffebom

Stabæk var samtidig heldige som ikke lå under til pause. Selv om det var målløst halvveis i Kristiansund, manglet det ikke på dramatikk.

Like før halvtimen var spilt pekte dommeren på straffemerket etter at ballen traff hånden til gjestenes Madis Vihmann. Flamur Kastrati sendte ballen på utsiden av målet fra krittmerket.

Få minutter senere kolliderte Kastrati med Stabæks Vadim Demidov. Kristiansund-spissen ble liggende tilsynelatende bevisstløs på banen og måtte forlate banen på båre med nakkekrage.

Det ble senere opplyst at alt går bra med måltyven.

Stolpetreff

Ola Brynhildsen var deretter nær ved å score sesongens første bortemål for Stabæk, men sleivet da han nærmest upresset sendte ballen utenfor fra fem meters hold.

Fem minutter etter pause var Brynhildsen nær ved å gi Stabæk ledelsen på ny, men igjen gikk ballen på utsiden av stengene.

Hjemmelaget produserte på sin side flere sjanser og var ikke langt unna å ta ledelsen da Dan Peter Ulvestad smalt ballen i stolpen.

Da det så ut til å gå mot poengdeling i Kristiansund satte Boli fart og driblet av flere mann, før han ble felt. Straffen ble satt sikkert i mål, og dermed kunne Stabæk juble for sesongens første poeng på bortebane.

Neste runde spiller Kristiansund borte mot Rosenborg på Lerkendal, mens Stabæk tar imot Ranheim på Nadderud.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Lama Vik 15 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte