Annonse
Annonse
Kommunedirektør Per Sverre Ersvik i Hustadvika, med operatørene Linda Tønder og Ole Kanestrøm ved regionalt responssenter i Kristiansund. Foto: Tore Lyngvær / Kristiansund kommune
Kommunedirektør Per Sverre Ersvik i Hustadvika, med operatørene Linda Tønder og Ole Kanestrøm ved regionalt responssenter i Kristiansund. Foto: Tore Lyngvær / Kristiansund kommune

Eide kommune har gått inn i vertskommuneavtale med regionalt responssenter i Kristiansund – RRO. 

Responssenteret er et interkommunalt bindeledd som knytter ny teknologi med omsorgstjenester for å kunne yte enda bedre og mer effektive omsorgs- og helsetjenester til innbyggerne. 

Fra før av har responssenteret 11 andre medlemskommuner på Nordmøre og i Romsdal. RRO har vokst fra fem kommuner i 2017 til 12 i 2019. 

Eide kommune ser frem til å tilslutte seg samarbeidet og har forventninger om at responssenteret leverer bedre og mer effektive omsorgs- og helsetjenester for innbyggerne i Eide kommune. Straks Hustadvika kommune, etter at Eide og Fræna slår seg sammen til en kommune med virkning fra 01.01.2020. 

Leder for RRO, Benedicte Nyborg er selvsagt svært fornøyd med tilslutningen. 

– Jeg opplever dette som et kvalitetsstempel for vår del, når vi har hatt Fræna som kunde i mange år, og de fortsatt velger RRO for den nye kommunen «Hustadvika» fra nyttår.

Den tekniske overføringen av de digitale trygghetsalarmene har gått knirkefritt og operatører og teknisk personell fra RRO, samt ansatte i helsetjenesten i Eide kommune, har sammen gjort en god innsats denne uken. 

– Vi ser at det bemannes med riktig kompetanse her i Kristiansund. Dette gjør at den første henvendelsen til responssenteret blir håndtert på en god måte. Vi vurderte dette som den beste løsningen for Hustadvika og våre innbyggere, sier kommunedirektør Per Sverre Ersvik i Hustadvika kommune. Han har sett frem til igangsettelsen og er godt fornøyd med hvor smertefritt implementeringen har vært.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte