Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
Ytring
17 september 2021 08:55
Del på Facebook
Illustrasjon: Rambøll
Illustrasjon: Rambøll
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tusen, tusen takk til alle som stemte på FrP i valget, og eg skal love å gjere det eg kan for sakene vi gjekk til valg på.

Innbyggjarane har gjeve klar beskjed, og tilbakemeldinga ikring Møreaksen fekk spesielt Høgre merke rimeleg klart over heile fylket i valget.

At mange av dei 5597 som bur på Aukra og Midsund ynskjer fastlandssamband forstår dei fleste, men det er like lett å forstå at dei 259 641 innbyggjarar som bur i resten av fylket ikkje nødvendigvis ynskjer seg ned på snart 400 m under Romsdalsfjorden, ein gedigen omveg ut på Midsund og 6 rundkøyringar og ei eller anna vegløysing gjennom Molde med Møreaksen.

At eg nærmast har blitt ein folkefiende for Møreaksen klanen der eg på Facebook blir rett og slett trakasert og håna, er ikkje meir enn simpelt og noko som slett ikkje er greit.

Alle klarer å sjå dette på til dømes Møreaksen si Facebook side.

Stiller til dømes vanlige normale innbyggjarar på Midsund og Aukra seg bak dette?

Derfor er eg spesielt glad for at folk flest ikkje aksepterer slik framferd, og gav oss i FrP 22,3% av stemmene i fylket, snart kvar 4 innbyggjar i dette fylket støtta FrP.

Eg skal love at det skal kjempast i Oslo for å stoppe nedbygging av Olje og gassektoren, og at inntektene her i landet ikkje blir skifta ut med utgifter ved greinalaus symbolpolitikk ikring miljø og klima.

Men, eg skal også gjere det eg kan for å stoppe galskapens prosjekt, Møreaksen.

Igjen, tusen takk for alle som stemte FrP, eg skal forsøke å gjere mitt aller beste for Møre og Romsdal og resten av landet dei neste 4 åra på Stortinget.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.
  • Denne kommentaren er avpublisert.
    Rolf Erik Pedersen · 2 år siden
    Møreaksen kunne blitt tidenes verste samferdselsprosjekt. 
    Vi må sette vår lit til at Sve klarer å gi resten av Stortinget en faktabasert oppdatering av den greinalause prosessen Møreaksen AS, SVV og politikerne rundt Julsundet har stått bak!
  • Denne kommentaren er avpublisert.
    Sissel Klungsøyr · 2 år siden
    Frank Sve har vore ein fighter for den løysinga fleirtalet av innbyggarane i Møre og Romsdal ser ut til å velje. At han kjenner seg som ein "Folkefiende" er berre trist, då enormt mange valde å gi nettopp FS si stemme under valet. - Men Folkedomstolen er nådelaus, og har svært gode vekstvilkår på sosiale medier, som t.d. Facebook. - Er spesielt glad for at FS i dette innlegget påpeiker at slik framferd ikkje er greit. Politikarar har familie, ektefelle og ikkje minst sårbare born som må stå rakrygga i alle stormar, og som heilt sikkert ikkje kjenner att far/mor i dei nådelause karakteristikkane som mange lirar av seg på facebook.

    Vi er heldige som bur i eit land der vi har ytringsfridom, men vi har også eit stort ansvar for korleis vi bruker denne fridomen.  - Sylvi Listhaug og Frank Sve har tålt meir enn dei fleste. Den harde tonen og dei stygge kommentarane har etter kvart ført til at svært mange ikkje orkar å delta i den offentlege debatten, og vi er mange som lurer på korleis både Sylvi og Frank - og ikkje minst familiene deira - maktar å stå opp mot denne trakasseringa. 

    At SL og FS vil gjere sitt  beste for M&R, tvilar eg ikkje eit sekund på. La oss ynskje dei lukke til med den krevjande oppgåva dei har påtatt seg, framfor å rive dei i filler med stygge ord. 
  • Denne kommentaren er avpublisert.
    jon ingar eik · 2 år siden
    Veldig godt jobba i fra både FRP, og SV, og ikke minst folket som stemte på oss, og i mot Galskapens Akse, spent på fortsettelsen.
  • Denne kommentaren er avpublisert.
    Lama Vik · 2 år siden
    Utruleg at vi har ein folkevalgt på Mørebenken som skal jobbe MOT tidenes samferdselsprosjekt i Møre og Romsdal. Greinalaust!

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøSlik som lekkasjane frå NTP framstår så snakkar ein om 12 år fram i tid, og ditto behov. Rv 15 ...
@Geir Ole SætremyrAlt er politikk – om trafikken skal reduseres med bompenger, eller om tunnelen skal utvides med enda ett løp.På Sunnmøre ...
@Geir Ole SætremyrAlt er politikk – om trafikken skal reduseres med bompenger, eller om tunnelen skal utvides med enda ett løp.På Sunnmøre ...
@Geir Ole SætremyrDet må uansett sendes inn en bompengeproposisjon, om fjordkryssingen på Møreaksen tas samlet eller om den deles i to trinn. ...
Geir Ole Sætremyr 20 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøDet RR vil er å dele trinn 1 i to delstrekningar. Etter slik eg forstår vil der måtte sendast inn ...
Geir Ole Sætremyr 20 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøPå sikt vil det nok komme krav om avlasting, og ny tunellI første omgang foreslår SVV å innføre bompengar for ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse