fbpx
Annonse
Annonse
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
Leserinnlegg
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
08 mars 2019 10:50
Frank Sve, Fylkesleiar og gruppeleiar i Møre og Romsdal FrP.
Frank Sve, Fylkesleiar og gruppeleiar i Møre og Romsdal FrP.
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SP har ansvaret for innføringa av økonomimodellen som forfordelte Trøndelagsfylka, og som svekka HMR sin økonomi! «SP sin Kolbjørn Almlid hadde ansvaret og gjennomførte finansieringsmodellen, som har ført til eit sterkt svekka HMR».

Når saka ang dagens finansieringsmodell vart behandla i dåverande styre i Helse midt delte styre seg i to, dei frå Møre og Romsdal, og dei frå Trøndelag. – Almlid fekk vilja si, og no ser vi resultatet!

I innlegg etter innlegg, framstår SP som den som står der med «store auge» og håpar på at ingen huskar tilbake til kven som faktisk hadde ansvaret for at vi er der vi er i vårt helsefylke!

Kolbjørn Almlid SP, vart sett inn som styreleiar i Helse Midt Norge, i den raud/grøne regjeringa som innførte modellen som i dag gjelder, og som alle – også SP må forholde seg til.

At SP også no skal gå heilt vekk frå det dei sjølv har vore med på å vedta ang sjukehusstrukturen her i fylket, er ikkje noko anna enn å kaste enda meir «bensin på bålet». Dette ser vi er SP sin «medisin» i det meste av større saker her i landet for tida. Klage å syte, og sjølv berre måke på med «fantasipengar»

Vi skal behandle situasjonen i Helse Møre og Romsdal med det største alvor, og dette bør vere noko alle partia her i fylket bør ta sitt ansvar for. «Derimot å framstå slik SP gjer i denne saka, klarar eg faktisk ikkje å sjå på lenger.»

Vist er underteikna ein «tabloid» politikar, men slik SP held på for tida overgår det meste. «SP har dobbelt så mykje pengar som alle andre, medan den same pengepungen var «raka blakk» då dei sjølve var i regjering»

– Alt blir såre vel med SP «bak rattet», forsøker dei å lure alle til å tru.

Mange kastar seg på dette heilt utan å faktisk tenke over kva SP egentlig bedriver når dei får makta. «Men kvar gong SP kjem i regjering går lufta ut av ballongen, og dei må styre etter pipa etter AP, SV, MDG og Rødt».

Nei folkens, husk tilbake og sørg for at også SP må ta sitt ansvar for det himla styret og roter som no er i Helse Møre og Romsdal, og ikkje berre skulde på alle andre. FrP har arbeid seriøst og skikkeleg med saka ang HMR, vore i møter med leiinga i HMR, Helse Midt og med Statsråden.

Vi kjem ikkje til å fraskrive oss vårt ansvar, og vi kjem til å gjere det vi maktar for at både Aure, Mork og DPS et på Sjøholt består.

SP sin hyperpopulistiske tilnærming til denne saka, skifte meining, og opptrer som «onkel skrue» i det meste, «løyser absolutt ingen, ingen verdens ting, skapar berre enda meir spetakkel og styr her i fylket»

Du må være logget inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Jeg støtter dette oppropet.
Jeg støtter oppropet. 
Lars Svein Valderhaug 2 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøBetyr det at du går bort ifra gårsdagens uttalelse:«Slike anklager om juks og korrupsjon i Statens Vegvesen mener jeg vi ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugJeg sier jo at du ikke anklager noen for korrupsjon, heller ikke Statens vegvesen. Hvorfor bringer du da korrupsjon inn ...
Lars Svein Valderhaug 2 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøLær deg logikk og å lese, Sundsbø! Jeg sier at jeg ikke anklager STATENS VEGVESEN for korrupsjon, din kverulant! Men ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugDu nevner korrupsjon hele 8 ganger i ditt avisinnlegg. Og du har nevnt korrupsjon minst 7 ganger i dine kommentarer ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 188 comments
  • Lars Svein Valderhaug 126 comments
  • Lama Vik 37 comments
  • Jan Rune Haukvik 30 comments
  • Vidar Hölm 28 comments
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte