Annonse
Annonse
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
Ytring
04 februar 2020 15:27
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Her er tabellen som viser at du er aldeles på villspor!

Skjermdump

Alle klarer å sjå at ferjeprisane går til himmels, akkurat samtidig med at du og Ap, Sp og resten av dei raud/grøne tok over styringa av Møre og Romsdal fylke.

I åra frå 2013 og til 2020, låg fylket omlag på same kostnaden som overføringa, ekstrakostnader på nokre samband som du svært godt er klar over, førte til at vi brukte litt meir enn vi fekk i tilskot.
Dette må vi sjølvsagt finansiere sjølve, noko vi og har gjort.

Ellers trur eg vi no berre kan leggje av oss kranglinga om kven som veit best osv.

Det står svart på kvitt i budsjettet kva du Kjølmoen, ditt parti Ap og resten av fleirtalet har prioritert i 2020, og vidare i 2021-2022 og 2023.

Ta ansvaret for dette no Per Vidar Kjølmoen, og slutt å klag på nokon andre som helst, eg trur dei fleste her i fylket har fått med seg at du og dine heller prioriterar Opera enn ferjekostnadar.

Så kan du rope på staten så mykje du klarer.

Fylket har valgt å legge si ferjedrift milevis over nasjonal ferjestandard, og samtidig innføre El-ferjer sjølv om ingen har krevd dette, då forstår alle utan om deg at dette blir svindyrt.

Hadde kanskje vore ein ide Kjølmoen, å stilt spørsmålet til Erna om dei tok rekninga, før fylket gjennomførte dei svindyre kjøpa?

Vi i FrP tar gjerne imot meir midlar frå staten, sjølv om eg har lita tru på at verken Høgre, KrF eller Venstre kjem til å løyse denne saka på ein slik måte.

Vi i FrP har synliggjort at det er mulig å prioritere på ein anna måte her i fylket, utan at ein behøver kutte ei kr i drifta på verken vidaregåande skular eller ferjedrifta.

Du kan berre harselere med dette Kjølmoen, men du veit så inderleg godt at det er DU som må stå til ansvar for prioriteringane dokka, og det hjelper ikkje eit komma å skulde på verken FrP eller Høgre eller andre i opposisjonen.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 2 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte