fbpx
Annonse
Annonse
ANDREPLASS: Toyota klarer seg godt i Norge uten en eneste elbil. Deres mest populære modell er Rav4. Foto: Morten Abrahamsen / NTB
ANDREPLASS: Toyota klarer seg godt i Norge uten en eneste elbil. Deres mest populære modell er Rav4. Foto: Morten Abrahamsen / NTB

Toyota endte 2020 med å være det nest største bilmerket i Norge når det gjelder nybilregistreringer. De er ett av to merker blant de ti mest populære helt uten elbiler i porteføljen. Det andre er Skoda, som ligger på niende plass.

– Norske bilkjøpere er forskjellige og har ulike behov. Toyota har i alle år vært opptatt av å ha en bred portefølje av driftssikre modeller med lavt utslipp og forbruk som møter disse behovene. Vi så gjennom fjoråret at mange foretrekker våre hybrider og plugin hybrider, og vi forventer fortsatt godt salg av disse i 2021, sier Espen Olsen, informasjonssjef i Toyota Norge, i en pressemelding.

Statistikken til Opplysningsrådet for veitrafikken viser at det ble registrert 12.882 Toyotaer i fjor. Av disse var det kun 232 som ikke var hybrid eller ladehybrid. I tillegg kom 15 hydrogenbiler. Sammenlignet med 2019 har totalantallet en nedgang på 13,5 prosent.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte