fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Tema
NTB
07 oktober 2021 19:30
GTA: Alfa Romeo Giulia GTA er en hyllest til en serie racingbiler fra midten av 1960-tallet, som hadde samme navn. Foto: Produsenten
GTA: Alfa Romeo Giulia GTA er en hyllest til en serie racingbiler fra midten av 1960-tallet, som hadde samme navn. Foto: Produsenten

På våren i fjor presenterte Alfa Romeo en spesialutgave av Giulia-modellen, kalt Giulia GTA. Med utstrakt bruk av karbon, og fjerning av baksetet, veier den 100 kilo mindre enn Gulia Quadrifoglio som den er basert på. I tillegg har den 30 hestekrefter ekstra, totalt 540.

Alfa Romeo har tidligere opplyst at bilen skulle lages i et begrenset opplag, 500 eksemplarer, og at prisen var fra 1,5 millioner kroner, før norske avgifter. I Norge koster en Gulia Quadrifoglio 1,1 millioner kroner inkludert avgifter.

Nå melder selskapet at alle eksemplarene er solgt, og at kundene «er fra hele verden». Mange av bilene gikk til Kina, Japan og Australia.

Selv om Giulia GTA i utgangspunktet er sluttsolgt, har Alfa Romeo en venteliste i tilfelle noen av kundene som ennå ikke har fått bilen, av en eller annen grunn trekker seg.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte