Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Kurt Helge Røsand
Artikkel
31 mars 2020 18:07
Del på Facebook
Tove-Lise Torve, Fylkesordfører, Møre og Romsdal fylkeskommune (t.h) da de inviterte fylkene til ferjemøte mandag, etter at fire kystfylker og KS har gått sammen i kampen for mer penger til ferjene. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Tove-Lise Torve, Fylkesordfører, Møre og Romsdal fylkeskommune (t.h) da de inviterte fylkene til ferjemøte mandag, etter at fire kystfylker og KS har gått sammen i kampen for mer penger til ferjene. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I artikkelen «Fylkeskommunal koronapakke» lister Frank Sve opp flere punkter med tiltak han mener bør være i regi av fylkeskommunen i den krevende tiden vi er inne i.

Tove-Lise Torve sier at hun er glad for at Frank og mange andre viser engasjement og at de ønsker å bidra i den krevende tiden.

– Jeg er glad for at du, og mange andre, viser engasjement og ønsker å bidra slik at vi sammen kommer oss best mulig gjennom denne krevende tiden, skriver Torve i en e-post.

Torve henviser så til møtet i fylkesutvalget forrige uke der håndteringen av koronakrisen var tema.

Der ble det blant annet informert om at fylkespartnerskapet for verdiskaping og kompetanse er aktivert og er i full gang med sitt arbeid. Partnerskapet består av fylkeskommunen og fylkesleddet i NHO, LO, NAV, KS, Innovasjon Norge, SIVA, Forskningsrådet og kunnskapsparkene, skriver Torve.

Videre ble det informert om at fylkesordføreren har gitt fylkeskommunedirektøren i oppdrag å legge fram aktuelle tiltak som fylkeskommunen kan bidra med for å stimulere til verdiskaping og arbeid til næringsliv og arbeidstakere i Møre og Romsdal.

– Arbeidet for å få en best mulig fylkeskommunal tiltakspakke pågår med full styrke, blant annet er det nytt møte med partnerskapet i morgen hvor innholdet i tiltakspakken er tema.

Fylkesordføreren mottar innspill og aktuelle forslag fra organisasjoner, næringslivet og andre på aktuelle forslag til tiltak. Disse blir ivaretatt på best mulig måte, ifølge Torve.

Rett etter påske kommer det en egen sak i fylkestinget med forslag til en fylkeskommunal tiltakspakke. Fylkesordføreren vil legge til rette for en grundig politisk behandling av saka, står det videre.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrDet betyr at E39 Vik-Molde er prioritert for oppstart første seks år. God helg til deg også.
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Skrot fergene
@Terje SundsbøVi får konkludere medat vi ikkje blir samde om kva som er konklusjonen i SVV sitt innspel til ny NTP. ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrTabell 4.3 på side 49 har 14 kolonner (inklusive de med kun grafikk), hvor kolonne 2 angir navnet på prosjektet. ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Skrot fergene
@Terje SundsbøTabell 4.3, kolonner for avsette midler periode 23-. Der finn eg ikkje beløp. Kanskje tar eg feil?
Terje Sundsbø 4 dager siden Grunnsolide Møreaksen
@Tor HansenHvilke penger finnes allerede for fastlandsforbindelse til Gossen? Tror du pengene til Kjerringsundet vil være tilgjengelig? Fastlandsforbindelse til Otrøya og ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrI tabell 4.3 på side 49 er det ulike tall for «Lønnsomhet» og «Kostnad». Hvilken kolonne mener du angir avsatt ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse