Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
23 mai 2020 08:54
Del på Facebook
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag.

En død etter brann i campingvogn på Bogstad i Oslo

En person mistet livet i da en campingvogn brant på Bogstad camping i Oslo natt til lørdag. Brannmannskapene fikk melding om brannen klokken 1.48.

Politiet sier en gassbeholder eksploderte og at vogna er helt utbrent, men at det trolig bare var en person i vogna da brannen oppsto. Vognene sto tett, men brannmannskapene stanset spredning til andre campingvogner.

8.332 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 23

Det var ved midnatt registrert 8.332 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 23 tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 41 tilfeller.

I alt 41 personer får behandling på sykehus for covid-19-sykdom. Det var fredag registrert 235 døde som følge av sykdommen.

Bilutleiegiganten Hertz konkurs - søker beskyttelse

Bilutleieselskapet Hertz er konkurs i USA etter at det ikke ble enighet med kreditorene om tilbakebetaling av gjelden på 19 milliarder dollar fredag.

I henhold til amerikanske konkurslover sendte selskapet selv inn begjæring om konkurs til tingretten i Delaware. Der skriver selskapet at de vil forsøke å restrukturere selskapet etter at det har blitt hardt rammet av utbruddet av koronavirus.

Bil eksploderte utenfor Stockholm - bombealarm i boligstrøk

Svensk politi måtte håndtere to bombealarmer i løpet av kort tid natt til lørdag. Ved 00.30-tiden eksploderte en bombe i en bil ved en bilforretning i forstaden Haninge, om lag to mil sør for Stockholm sentrum. En snau time senere ble en bombelignende gjenstand funnet på en parkeringsplass i et rekkehusområdet i forstaden Alby i Botkyrka, noen mil vest for Haninge.

Ingen personer er kommet til skade, men det ble store materielle skader på bygninger og flere biler i Haninge og beboere i Alby måtte vekkes og evakueres. Politiet etterforsker om det er sammenheng mellom hendelsene.

Redningsskøyta fant vannscooter utenfor Fredrikstad - to menn fortsatt savnet

Redningsskøyta har funnet vannscooteren som to menn i 30-årene brukte mellom Kråkerøy i Fredrikstad og Vesterøy på Hvaler fredag kveld. De to mennene er fremdeles savnet og en større leteaksjon pågår.

Den savnede vannscooteren ble funnet ved Øyenkilen. Mennene ble meldt savnet ved 21.30-tiden, men de to ble sist sett ved 19-tiden fredag kveld.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse