fbpx
Annonse
Annonse
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

En mann i 60-årene er lagt inn på sykehus etter at en ruset mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og slo og sparket.

Politiet varslet klokka 5.02 torsdag morgen om hendelsene som hadde skjedd ved 22.20-tiden onsdag kveld. En aggressiv og ruset mann tok seg inn i en leilighet på Åse i Ålesund hvor han sparket og slo en mann i 60-årene, opplyser politiet i Møre og Romsdal.

– Den rusede mannen skulle finne en annen mann som ikke var på stedet. I stedet angrep han en annen som tilfeldigvis var på besøk der. Han var svært beruset og aggressiv og slo, sier operasjonsleder Borge Amdam i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Fra denne leiligheten skal mannen deretter ha gått videre til en nabo som også ble slått. Mannen havnet i håndgemeng med enda en person før han forsvant fra området, skriver politidistriktet.

Offeret i 60-årene ble kjørt til legevakt etter hendelsen, og ble senere lagt inn på sykehus til observasjon, tilsynelatende uten alvorlige skader, skriver politiet. Ingen andre skal ha blitt påført skader

Politiet søkte etter gjerningsmannen gjennom natten og først klokka 4.10 torsdag morgen ble han pågrepet og satt i arrest.

– Han ble pågrepet av en patrulje da han ble sett gående langs veien inn mot Ålesund sentrum. Han var fortsatt påvirket, men pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier Amdam.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte