fbpx
Annonse
Annonse
Totalt ble det påvist åtte smittetilfeller i Trondheim i helga. Den yngste av de nye smittede er under ti år. Arkivfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Totalt ble det påvist åtte smittetilfeller i Trondheim i helga. Den yngste av de nye smittede er under ti år. Arkivfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Utestedene Bar Circus og Diskoteket i Trondheim er midlertidig stengt etter at to ansatte ved utestedene i helga testet positivt for koronasmitte.

Trondheim kommune skriver at de to utestedene til dels har felles eiere. I tillegg til de to smittede, som er i 30-årene, har en tredje ansatt med symptomer testet negativt, men skal testes på nytt.

Kommunen opplyser at flere av de ansatte er satt i karantene, og at alle ansatte testes. Totalt er tolv personer satt i karantene.

Ukjent smittekilde

Smittekilden er foreløpig ukjent ved utestedene, og arbeidet med oppsporing er igangsatt.

– Vi har bedt utestedene selv om å kartlegge om de er i stand til å komme i kontakt med gjestene. Er de ikke det, må vi oppfordre gjester ved de aktuelle utestedene til å ta kontakt med våre smittesporere, sier kommunikasjonssjef Harry Tiller i Trondheim kommune til NTB.

Utestedene Bar Circus og Diskoteket skriver på sine respektive Facebook- og hjemmesider at de holder stengt i påvente av koronatesting. NTB får bekreftet at det er disse to det er snakk om.

I en pressemelding oppfordrer kommunen gjester som var på Bar Circus 8. august og gjester som var innom Diskoteket i tidsrommet fra 7. til 15. august om å være oppmerksomme på egen helsetilstand.

Åtte smittetilfeller

Totalt ble det påvist åtte smittetilfeller i Trondheim i helga. Den yngste av de nye smittede er under ti år. To til under 20 år er også smittet, og disse to har hatt nærkontakt med kjente smittetilfeller.

I tillegg er en person i 20-årene, som har vært i nær kontakt med et kjent smittetilfelle, smittet. Det samme er en person i 40-årene.

En person i 60-årene og barnet under ti år er begge smittet på hurtigruteskipet MS Roald Amundsen. Samtlige av de smittede har milde symptomer.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte