Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Steinar Melby
Artikkel
26 oktober 2020 09:50
Del på Facebook
Siri Aarland (f.v.) fra Vindel og Bert Pasop fra Storvik håper på stor respons fra idérike innbyggere eller bedrifter i Møre og Romsdal. Foto: Steinar Melby, KSU.NO.
Siri Aarland (f.v.) fra Vindel og Bert Pasop fra Storvik håper på stor respons fra idérike innbyggere eller bedrifter i Møre og Romsdal. Foto: Steinar Melby, KSU.NO.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Har du en unik produktidé, som du gjerne skulle hatt hjelp til å utvikle videre?  Vindel og Storvik lanserer idékonkurransen PANGSTART 2020, som er en videreføring av den tidligere Idéprisen til Heggset Engineering.

– «Pangstart 2020» er det nye navnet på den tidligere Idéprisen og vi er stolt over å kunne videreføre denne årlige konkurransen og prisutdelingen, som vi håper vil være et  bidrag til å fremme kreativitet og nye forretningsmuligheter i Møre og Romsdal, sier Siri Aarland fra Vindel og Bert Pasop fra Storvik.

Lav terskel for påmelding

De understreker at det er få kriterier og svært lav terskel for å kunne melde seg på. Konkurransen er åpen for både privatpersoner og småbedrifter inntil 10 ansatte.  Som privatperson må du ha bostedsadresse i Møre og Romsdal og som bedrift må du ha forretningsadresse i fylket. 

– Søknadsfristen er den 12. november 2020 og vi håper på stor respons fra hele fylket, fortsetter de to representantene fra Vindel og Storvik.

Premiering

Er du den heldige som kåres som vinner av Pangstart 2020,  er premien rådgivning til utvikling av idéen og to ukers ingeniørstøtte levert av Storvik og Vindel, til en verdi av ca. 300 000 kroner.

Konkret kan premien inneholde forretningsutvikling, 3D-modellering og tekniske animasjoner, mulighetsstudier, dimensjonering, spenningsbergening, analyser, prosessforbedringer, prototyper, rådgivning og bistand knyttet til støtteordninger.

Av de vurderte skissene vil de tre beste bli invitert til å presenteres for juryen og vinneren vil bli kåret i løpet av desember 2020. Juryen vil bestå at to medarbeidere fra henholdsvis Storvik og Vindel, samt to eksterne representanter.

Full konfidensialitet – alle får tilbakemelding

– Alle bidrag blir selvfølgelig behandlet med full konfidensialitet, understreker Aarland og Pasop. 

Alle søknadsskisser blir vurdert, og tilbakemelding og tilbud om veiledningssamtale vil bli gitt til hver deltaker. 

I 2016 kjøpte Storvik opp selskapet Heggset Engineering som skapte et sterkere og mer konkurransedyktig ingeniørteam. Inntil da hadde Heggset Engineering  i en årrekke arrangert Idéprisen og som ble siste gang avholdt i 2017. 

Av de mest kjente suksesshistoriene i forbindelse med denne prisen er  Strømsvåg Engineering AS som i 2016 vant Heggset Engineering sin Idépris for sitt nyskapende konsept og ny teknologi for nedsetting og opphenting av brøytestikker. 

 

Om Vindel

Vindel er et innovasjonsmiljø med kontor i Kristiansund.

Vi skal bidra til å stimulere til økt innovasjonskraft hos nyetablert og etablert næringsliv i hele regionen gjennom:

  • Gratis veiledning for de som ønsker å starte bedrift
  • Rådgivning for nyetablerte og etablerte bedrifter
  • Nettverk og kobling til FoU, finansieringsmuligheter og kompetanse gjennom Vindelhub.no

 

Om Storvik

Storvik er i dag en ledende mekanisk/engineering bedrift og leverer flerfaglige løsninger, tjenester og prosjekter rettet mot internasjonal:

  • aluminiumindustri
  • ferrosilisiumindustri
  • olje og gass
  • vannkraft.

Storvik har gjennom nært samarbeid med industrien opparbeidet betydelig erfaring innen vedlikehold & modifikasjon (V & M) og Engineering (EPC), samt leveranse av støpte produkter/løsninger til nevnte bransjer.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøKva er behovet for flytting? ÅDT ligg stabilt.
Terje Sundsbø 1 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrBehovet er langt større nå enn for 30-40 år siden. Fergeleiet ligger bokstavelig talt i sentrum av Molde, så ALL ...
Geir Ole Sætremyr 6 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøKva er behovet for å flytte fergeleiet i Molde? Kor mykje av ÅDT på 2350 svinger kjem frå/til Molde sentrum? Utfordringa ...
Terje Sundsbø 7 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrMange år før tankene om Fergefri E39 ble lansert, var det forslag om å flytte fergeleiet i Molde ut av ...
Geir Ole Sætremyr 9 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøKva er definisjonen av Molde sentrum, og kva er forskjellen på Molde og Sjøholt kva gjeld trafikk generert frå E39/E136? 
Terje Sundsbø 10 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
Hvordan vil Frank Sve (Frp) prioritere fergeavløsning for de to store og folkerike øyene Gossen og Otrøya sammen med andre ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse