Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
14 februar 2021 06:05
Foto: AP / NTB
Foto: AP / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, søndag 14. februar.

Nye demonstrasjoner i Russland

Det er planlagt demonstrasjoner til støtte for den fengslede russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj en rekke steder i Russland.

De siste ukene har det blitt arrangert demonstarsjoner til støtte for Navalnyj. En landsomfattende såkalt flashmob er varslet klokken 18.

Valg i Kosovo

Kosovo avholder nyvalg etter at innsettelsen av en ny regjering i sommer ble erklært ulovlig av landets grunnlovsdomstol.

Favoritten til å vinne valget er det venstreorienterte og nasjonalistiske partiet Vetevendosje (Selvbestemmelse). Valglokalene åpner klokken 7.

Tre nominsajonsmøter i SV

SV har nominasjonsmøter i valgkretsene Finnmark, Troms og Hordaland. I Finnmark er Vegard Kongsbak fra Hammerfest nominert på førsteplass, mens et mindretall vil ha Tommy Berg fra Alta. I Troms SV er Torgeir Knag Fylkesnes foreslått på topp og i Hordaland er SV-leder Audun Lysbakken øverst på listeforslaget.

Blir det nytt VM-gull i skiskyting?

Det er klart for jaktstart for herrer (klokken 13.15) og kvinner (klokken 15.30) i VM i skiskyting i Pokljuka i Slovenia.

Tiril Eckhoff har et godt utgangspunkt etter seieren og VM-gull på sprinten lørdag.

Catalonia holder regionalvalg

Søndag velger den spanske regionen Catalonia ny regionforsamling. Prospanske politikere håper å ta makten fra separatistene for første gang på ti år.

Valglokalene åpner klokken 8, og om lag 5,5 millioner er stemmeberettiget, men en tredje smittebølge og nye koronarestriksjoner gjør at mange trolig avstår fra å stemme.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 6 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 1 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 1 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte