Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
21 oktober 2021 15:08
Per Vidar Kjølmoen på Stortinget. Foto: Privat.
Per Vidar Kjølmoen på Stortinget. Foto: Privat.

Per Vidar Kjølmoen(48) blir Arbeiderpartiets talsperson på Stortinget for landbruk og maritime næringer. Dette ble avklart i et møte i Arbeiderpartiets næringsfraksjon i dag.

- Jeg har et sterkt engasjement for verdiskaping i distriktene, så dette passa bra. Det finnes knapt viktigere distriktsnæringer enn disse. Norge trenger en mer aktiv næringspolitikk og en bedre distriktspolitikk enn det Høyre og Frp har stått for de siste åtte åra. Nå gleder jeg meg til å ta kampen for å styrke verdiskapinga i hele Norge, sier Kjølmoen.

Kjølmoen (48) var Arbeiderpartiets førstekandidat fra Møre og Romsdal til stortingsvalget og kommer fra rollen som fylkesvaraordfører i Møre og Romsdal fylkeskommune. Han er også fylkesleder i Møre og Romsdal Arbeiderparti.

Tidligere i år ledet han arbeidet med å utvikle en næringsstrategi for Rogaland, Vestland og Møre og Romsdal fylkeskommuner gjennom Vestlandsrådet. Han er gift, med tre barn, og bor i Isfjorden i Rauma kommune.

Kjølmoen er organisert i Fellesforbundet. Kjølmoen er ellers kjent for kampen for halverte fergetakster og da han i går holdt sin første tale i Stortinget, var selvfølgelig fergetakstene tema.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 3 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte