Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
30 august 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, 30. august.

Finansministeren holder foredrag

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) holder foredrag om den økonomiske situasjonen og hvilket bakteppe den danner for arbeidet regjeringen skal gjøre i budsjettkonferansen, som avholdes i morgen og torsdag. Foredraget overføres direkte på regjeringens nettsider.

Annonse
Annonse

Drapet på advokat Kjærvik for retten

Sønnen til den profilerte advokaten Tor Kjærvik har erkjent å ha drept sin far på Røa i Oslo 12. april 2021. I dag starter rettssaken i Romerike og Glåmdal tingrett. Et sentralt spørsmål som retten må ta stilling til, er om sønnen var tilregnelig da drapet skjedde.

Kongeparet til Møre og Romsdal

Kongeparet reiser med kongeskipet og skal blant annet innom Sykkylven, Vanylven, Sande og Hareid når de legger ut på fylkestur i Møre og Romsdal i dag. Kong Harald har som mål å besøke alle landets 356 kommuner, og han mangler bare 28 av dem før dette besøket.

Annonse
Annonse

Russland innleder ny militærøvelse

Militærøvelsen Vostok-2022 starter i det østlige Russland. Soldater fra Kina, India, Belarus, Mongolia og Tadsjikistan deltar sammen med russiske styrker. Øvelsen varer til 5. september.

Ukrainsk korn til Afrika

Det første skipet med ukrainsk korn til de delene av verden som sulter, ventes å legge til kai i Djibouti i dag eller i morgen, ifølge WFP. Herfra skal kornet fraktes landveien til det nordlige Etiopia.

Søksmål mot Unibet opp for Oslo tingrett

Norges Fotballforbund har saksøkt Unibet-eier Trannel. Årsaken er at spillselskapet i 2021 benyttet et bilde av Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland i landslagsdrakt. Saken kommer opp for Oslo tingrett i dag, og det er satt av to dager til behandlingen.

(©NTB)

Annonse
Annonse
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr Nylig Skrot fergene
@Terje SundsbøI forutsetningene for Nasjonal transportplan 2018-2029 var det lagt til grunn 4-felts veg på hele strekningen E39 Ålesund-Molde. Prioriteringen i ...
Terje Sundsbø 6 minutter siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrHvilket regnestykke til SVV er basert på skiltet hastighet? Kom med rapporten.
Geir Ole Sætremyr 50 minutter siden Skrot fergene
@Terje SundsbøKom med rapporten frå SINTEF. Men, heile regnestykket til SVV på reisetid er basert på skilta hastighet. 
Terje Sundsbø 1 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrDu viser til egne erfaringer, jeg viser til beregninger utført av Sintef. En fartsgrense er ikke minimumshastighet.Et fornuftig utgangspunkt for ...
Geir Ole Sætremyr 2 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøDette regnestykket må du spesifisere, også energibruken som biler vil bruke på omveien. Ta med i talla også den oppgitte ...
Terje Sundsbø 2 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrOm du tar strømforbruket på Tautratunnelen, legger til strømforbruket som bilene med fergen Vestnes-Molde vil bruke over fjordkryssingen, så vil ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse