Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
09 februar 2023 05:35
Del på Facebook
Foto: Sarah Meyssonnier / AP / NTB
Foto: Sarah Meyssonnier / AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Zelenskyj i Paris

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Frankrike for første gang siden krigen brøt ut. Der møtte han den franske presidenten og Tysklands statsminister.

Besøket markerer en bedring i Zelenskyjs forhold til Frankrike og Tyskland, som tidligere har blitt kritisert i Ukraina for å ikke bidra nok med militær og humanitær bistand.

Militærparade i Nord-Korea

Nord-Korea viste fram interkontinentale ballistiske missiler under en militærparade i hovedstaden Pyongyang. Det ble også vist fram taktiske atomvåpen.

Paraden onsdag kveld ble ledet av Nord-Koreas leder Kim Jong-un og var en demonstrasjon av landets største atomangrepsevne. Det markerte i tillegg 75-årsjubileet for landets hær.

annonse

Disney varsler masseoppsigelser

I 2022s siste kvartal falt antallet abonnenter hos Walt Disney Cos strømmetjeneste Disney+. Samtidig varsler selskapet at 7000 ansatte mister jobben.

– Vi kommer til å ta en grundig titt på kostnadene for alt vi lager, både på TV og film. Det er fordi ting i en svært konkurransepreget verden rett og slett har blitt dyrere, sier Disney-direktør Bob Iger.

Takplater blåste av taket på skole i Porsanger

Mellom 70 og 100 kvadratmeter av taket på Lakselv ungdomsskole løsnet og ble tatt av vinden på grunn av det kraftige uværet som herjer i Nord-Norge.

Drosjesjåfør utsatt for vold i Trondheim

En drosjesjåfør ble sendt til St. Olavs hospital etter å ha blitt utsatt for vold fra en ung mann som var passasjer i bilen. Det skal ha blitt brukt en skarp gjenstand i forbindelse med voldsepisoden. Den unge mannen er pågrepet og siktet for vold.

Tap for Mats Zuccarello mot gamleklubben

Mats Zuccarello og Minnesota Wild tapte 3–1 da laget møtte Dallas Stars. Zuccarello hadde assist til lagets mål.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

På samme måte som vi nå snart får gratis ferger kan vi også få gratis fastlandssamband, uten bompenger. Hvorfor skal ...
Terje Sundsbø Nylig Møreaksen, tidenes skandale!
Basert på presseoppslagene virker det som at de faglige utredningene Statens vegvesen har presentert om trinn 1 på Møreaksen har ...
Terje Sundsbø 4 minutter siden Verden består av mer enn lastebiler fra Sunnmøre
@Terje G. FinnøyBasert på presseoppslagene virker det som at de faglige utredningene Statens vegvesen har presentert om trinn 1 på Møreaksen har ...
Bom 245,- for en retning, dvs. for en liten del av strekningen.Eller passer det bedre med skivebom?Dvs. den minst ønskede ...
Anne Mari Sandshamn 11 timer siden Verden består av mer enn lastebiler fra Sunnmøre
@Terje SundsbøDu leste ikke hva jeg  skrev du? EN gang til da, jeg skrev I K K E om ferger, men ...
@Rolf Erik PedersenDe fornuftige politikerne sitter på Stortinget, og de har ingen agenda sammen med Møreaksen AS. Også Nye Veier AS har ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte