Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
18 mars 2023 06:05
Del på Facebook
Foto: Alf Simensen / NTB
Foto: Alf Simensen / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, lørdag 18. mars.

Kirsti Bergstø blir ny SV-leder

På dag to av SVs landsmøte overlater Audun Lysbakken stafettpinnen til Kirsti Bergstø, som stiller til valg som leder uten motkandidater. Det er også ventet at de skal åpne for at Norge fortsatt skal være medlem av Nato, noe som er et utenrikspolitisk hamskifte for partiet.

annonse

Senterpartiets landsmøte

Andre dag av Senterpartiets landsmøte i Trondheim. På årets landsmøte skal det ikke vedtas noe nytt partiprogram, men på dagsordenen står tre temadokumenter som skal vise veien videre. Partiet er sterkt presset og har etter halvannet år i regjering mistet drøyt halvparten av sine velgere.

Nye samtaler mellom Kosovo og Serbia

EUs utenrikssjef Josep Borrell møter Serbias president Aleksandar Vucic og Kosovos statsminister Albin Kurti til nye samtaler i et forsøk på å normalisere forholdet mellom landene. Fram til uavhengighetserklæringen 17. februar 2008 var Kosovo en provins i Serbia. Landet har fortsatt en stor serbisk minoritet som ikke anerkjenner regjeringen i Pristina, slik heller ikke Serbia har gjort. Møtet holdes i Nord-Makedonia.

annonse

Manchester City møter Burnley i FA-cupen

Lagene møtes til kvartfinale i FA-cupen på Etihad Stadium, hjemmebanen til City. Kampstart er klokka 18.45. De tre øvrige kvartfinalene spilles på søndag.

Sprintrenn i verdenscupen

Både kvinner og menn går sprint fri teknikk i Falun. På herresiden er Johannes Høsflot Klæbo favoritt, som allerede har vunnet 16. verdenscuprenn denne sesongen. Løperne går kvalifisering fra klokka 10.50 og utslagsrunder fra klokka 13.20.

83. utgave av Birkebeinerrennet

Over 7.500 skiløpere tar fatt på de 54 kilometerne fra Rena til Lillehammer. Fredag ble skøyte- og turbirken avlyst på grunn av uvær i fjellet, men lørdag skal været bli bedre. Vasalopp-vinner Emil Persson fra Team Lager 157 regnes som favoritt.

(©NTB)

annonse

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 11 timer siden Skandalene fra Frp omkring Møreaksen
Pressen fungerer som sandkassen til den privatpraktiserende stortingspolitikeren fra Frp, som kontinuerlig sprer om seg med «fake news» om Møreaksen, ...
Hva sier løgneren som bevisst, og mot bedre vitende, kontinuerlig forsøker å villede folket til å tro at Møreaksen er ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 2 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte